Facebook Pixel Άρης: Νέος... συναγερμός σε Άρη - Περιμένουν πρόταση για βασικό παίκτη - Τσεκάρεται η αγορά για αντικαταστάτη
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-29 22:55:00

Νέος... συναγερμός σε Άρη - Περιμένουν πρόταση για βασικό παίκτη - Τσεκάρεται η αγορά για αντικαταστάτη

Sportdog Team

Πριν από μερικές ημέρες η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε πως δέχθηκε πρόταση από την Σερβέτ για την παραχώρηση του Μπράντλεϊ Μαζικού.

 

Άρης: Πριν από μερικές ημέρες η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε πως δέχθηκε πρόταση από την Σερβέτ για την παραχώρηση του Μπράντλεϊ Μαζικού. Όπως αναφέρθηκε τότε, η πρόταση κρίθηκε χαμηλή και απορρίφθηκε, δίχως ωστόσο να έχει διαρρεύσει μέχρι στιγμής το ακριβές ποσό της πρότασης. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η ελβετική ομάδα ετοιμάζεται να… επιστρέψει καταθέτοντας μια πιο βελτιωμένη οικονομικά version για την αγορά του Κονγκολέζου ποδοσφαιριστή.

Άλλωστε για να προχώρησε επίσημα σε πρόταση, με τον ίδιο τον παίκτη έχει ήδη συμφωνήσει. Ο Άρης δεν είναι αρνητικός στην πώλησή του, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά. Μένει να φανεί αν όντως επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες για νέα πρόταση από την Σερβέτ που είναι στα… σκαριά.

Την ίδια ώρα “αμφίβολο” φαίνεται πως είναι και το μέλλον του Πίρσμαν, αν και ο Βέλγος έχει συμβόλαιο για δύο χρόνια ακόμη. Έτσι, με δεδομένα τα παραπάνω, ο Άρης φαίνεται πως μάλλον σίγουρα θα προχωρήσει στην προσθήκη αριστερού μπακ.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χρυσή" πρόταση 4.8 εκατ. για Πάντερ ο ΠΑΟ - Το πήρε απόφαση ο Ομπράντοβιτς - Τέλος η διαπραγμάτευση

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags