Facebook Pixel Άρης: Σημαντική απόφαση Τερζή στον Άρη - Αυτός ο παίκτης... κλειδί της νέας χρονιάς - Χτίζεται γύρω του η ομάδα
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-30 13:19:00

Σημαντική απόφαση Τερζή στον Άρη - Αυτός ο παίκτης... κλειδί της νέας χρονιάς - Χτίζεται γύρω του η ομάδα

Sportdog Team

Νέα δεδομένα στους Κίτρινους εν όψει της νέας σεζόν.

Άρης: Ο σχεδιασμός για τον Άρη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, έχει ήδη αρχίσει, μετά τις συναντήσεις του Ρόμπερτ Παλίκουτσα με τον Τόλη Τερζή και φυσικά τον μεγαλομέτοχο, Θόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος έχει τον τελευταίο λόγο, για την υλοποίηση των μεταγραφικών στόχων.

Φαίνεται όμως, ότι στον Άρη έχουν πάρει αποφάσεις σχετικά με τον “κορμό” της νέας ομάδας και τον ρόλο των παικτών του ρόστερ, που αναμένεται να είναι σημαντικοί για την ομάδα, ενώ μεταξύ αυτών, ο πρώτος, είναι ο Τσέχος Βλάντιμιρ Νταρίντα, ο οποίος μάλιστα ψηφίστηκε MVP της περσινής χρονιάς, κάτι που ανακοινώθηκε χθες.

Ήρθε στη χειμερινή περίοδο και κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να κερδίσει τους πάντες στον Άρη, ο Βλάντιμιρ Νταρίντα, που με τον επαγγελματισμό και την ποιότητά του ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή και δικαίως αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης των κιτρινόμαυρων τη φετινή σεζόν.

Κάτι που όχι μόνο αποδείχτηκε από τον κόσμο που τον ψήφισε, αλλά και από το γεγονός ότι ο Τσέχος αποδείχθηκε ένα από τα “όπλα” της ομάδας στην καλή πορεία των πλέι οφ, βάσει της εικόνας της ομάδας. Αποτέλεσμα ήταν να μιλάμε για τον τρίτο σκόρερ του Άρη, έχοντας πέντε γκολ, τρία λιγότερα από τον δεύτερο Γκρέι (8 γκολ) και έξι τέρματα λιγότερα από τον πρώτο Πάλμα (11 γκολ).

Ήταν ο κορυφαίος στις ασίστ μαζί με τον Πάλμα, έχοντας συνολικά τέσσερις, όλα αυτά στην κανονικά διάρκεια, άρα ένας συνδυασμός επιτυχημένων στατιστικών για τον Νταρίντα.

Στα πλέι οφ, όλο το παιχνίδι του Άρη, περνούσε από τα πόδια του. Είχε 62 μεταβιβάσεις και δεύτερος ήταν ο Πάλμα με 44 μεταβιβάσεις. Επίσης ήταν δεύτερος στην κατηγορία των κλεψιμάτων, με 28 κλεψίματα, ενώ ο πρώτος, ο Μαζικού, “έγραψε” 30.

Ο Νταρίντα απέκτησε ηγετικό ρόλο στον Άρη και δεν αποκλείεται πως θα είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές στους οποίους θα στηριχθεί ο Τόλης Τερζής στην ομάδα που θέλει να “χτίσει” μαζί με τον Παλίκουτσα ενόψει της νέας σεζόν, κάτι που αποφασίστηκε στην τελευταία σύσκεψη.

Σημαντική λεπτομέρεια για την περίπτωση Νταρίντα, είναι ότι ο Τσέχος θα γυρίσει στη φυσική του θέση, αυτή του αμυντικού μέσου, μετά την λύση συμβολαίου με Ετέμπο και Νταμπό (αυτό είναι ακόμη σε εκκρεμότητα).

Πάνω του, αναμένεται να “κουμπώσει” ο Τερζής όλο τον Άρη, να αποτελεί δηλαδή ο Νταρίντα, βασικό στέλεχος του “κορμού” του ρόστερ, γιατί η σοβαρότητά του εντός αγωνιστικού χώρου, οι ηγετικές ικανότητες, ακόμη και τα καταπληκτικά πόδια, που τον βοηθούν να πετυχαίνει όμορφα γκολ από μέση και μακρινή απόσταση, δίνουν αυτή τη δυνατότητα στον Τερζή, να υπολογίζει πάρα πολύ στην προσφορά και τη θετική συμβολή του Νταρίντα και του χρόνου.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρεπορτάζ-"κροτίδα" για Ανδρέα Σάμαρη - Παίζει ξανά μπάλα στη Σούπερ Λιγκ; - Επιστρέφει σε μεγάλη ελληνική ομάδα

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags