Facebook Pixel ΑΕΚ: Ατακάρες Μελισσανίδη για OPAP Arena - "Κανείς δεν γλιτώνει εδώ μέσα" - Ποιος είναι ο αγαπημένος του παίκτης
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-29 20:23:00

Ατακάρες Μελισσανίδη για OPAP Arena - "Κανείς δεν γλιτώνει εδώ μέσα" - Ποιος είναι ο αγαπημένος του παίκτης

Sportdog Team

Τι είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, τα δύο νέα Μουσεία που... έρχονται και την αδυναμία του σε συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποθέωσε την έδρα της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, ανέλυσε το πλάνο του για τη συνέχεια και δεν έκρυψε την αδυναμία του στον Πέτρο Μάνταλο.

Τι είπε ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης:

-Για τα δυο μουσεία στο νέο γήπεδο

«Το ένα μουσείο το προσφυγικό είναι σχεδόν έτοιμο. Και αυτό που υπεύθυνα μπορώ να πω και για τα δυο μουσεία, πως όποιος βγαίνει θα κλαίει. Το ποδοσφαιρικό μουσείο της ΑΕΚ, θα είναι από τα καλύτερα της Ευρώπης. Και πιστεύω θα είναι έτοιμα μέχρι και το τέλος του χρόνου.

Φέτος βγήκαν οι μεταγραφές, βγήκε ο προπονητής, είναι το γήπεδο. Μην νομίζετε, είναι και το γήπεδο. Έχει μαγεία εδώ μέσα. Αν αμολήσω το… πνεύμα, θα κοιμηθείτε όλοι. Κανείς δεν γλιτώνει εδώ μέσα».

-Για το ποιόν παίκτη έχει αδυναμία

«Σ’ όλους έχω αδυναμία. Λίγο περισσότερο στον Πέτρο Μάνταλο. Και θα σας πω γιατί. Διότι όταν η ΑΕΚ ήταν στην Γ’ εθνική και τον κυνηγούσαν και οι δυο μεγάλοι αντίπαλοι μας, υπέγραψε στην ΑΕΚ. Και έκανε και δυο χιαστούς και έχει ακούσει και του κόσμου τις σαχλαμάρες. Είναι σπουδαίος παίκτης και σπουδαίο παιδί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση Μελισσανίδη σε ΠΑΟ-ΟΣΦΠ για Covid, παραρτήματα, τζαμπασοφιά: "Muppet Show" - Αποκάλυψη για Λιβάι!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags