Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τέλος εποχής; - Βασικός άσος του Ολυμπιακού άνοιξε την... πόρτα για αποχώρηση
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-29 21:47:00

Τέλος εποχής; - Βασικός άσος του Ολυμπιακού άνοιξε την... πόρτα για αποχώρηση

Sportdog Team
Τέλος εποχής; - Βασικός άσος του Ολυμπιακού άνοιξε την... πόρτα για αποχώρηση

Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον Γάλλο μέσο του Ολυμπιακού, του οποίου το συμβόλαιο λήγει σε περίπου 30 ημέρες.

Ολυμπιακός: Ανοικτός για νέες προκλήσεις στην καριέρα του εμφανίστηκε ο Γιαν Εμβιλά, που φαίνεται ότι ετοιμάζεται ν' αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του.

"Είμαι έτοιμος για μια νέα πρόκληση. Είμαι ελεύθερος και εξετάζω προσεκτικά όλα τα δεδομένα. Δεν είμαι 24 ετών. Είμαι 32. Κοιτάω ποιος θα είναι πιο ειλικρινής μαζί μου. Ακούω προσεκτικά όσα μου λένε. Με έχουν πλησιάσει κάποια αραβικά κλαμπ", σημείωσε μεταξύ άλλων ο Γάλλος χαφ για το μέλλον του, προσθέτοντας εν συνεχεία:

"Νιώθω ικανός να βοηθήσω μια ομάδα που θα αγωνίζεται στο Champions League ή το Europa League ή να βοηθήσω κάποια να φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Έχω την εμπειρία για να το κάνω. Όσο ήμουν στον Ολυμπιακό έπαιξα απέναντι σε σπουδαίες ομάδες, όπως είναι η Μάντσεστερ Σίτι και η Πόρτο. Μπορώ να βοηθήσω πολλούς συλλόγους που βρίσκονται στο κορυφαίο επίπεδο. Είναι ένα κριτήριο, το οποίο ίσως παίξει ρόλο στην απόφασή μου για την επόμενη ομάδα μου. Είμαι ελεύθερος και έχω μπροστά μου μια μεγάλη ευκαιρία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διαφορά Ολυμπιακού με Μπακαμπού - Ζητάει τρελά χρήματα για να υπογράψει - Έρχεται ο... Μελισσανίδης!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags