Facebook Pixel Ολυμπιακός: Εξτρέμ 4 εκατομμυρίων για Ολυμπιακό - "Μπουκαδόρος με γκολ - Θέλει να φύγει, αντίπαλος η Αλ Ουάχντα" (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-30 13:40:00

Εξτρέμ 4 εκατομμυρίων για Ολυμπιακό - "Μπουκαδόρος με γκολ - Θέλει να φύγει, αντίπαλος η Αλ Ουάχντα" (Vid)

του Γιώργου Κτενά
Εξτρέμ 4 εκατομμυρίων για Ολυμπιακό - "Μπουκαδόρος με γκολ - Θέλει να φύγει, αντίπαλος η Αλ Ουάχντα" (Vid)

Νέο όνομα στη λίστα των Πειραιωτών, που ψάχνουν για ακραίους! Στο Λιμάνι αναμένεται να αποκτήσουν μέχρι και τρεις εξτρέμ στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο και ψηλά στην ατζέντα τους βρίσκεται ένας παίκτης από τη Γαλλία.
 

Ολυμπιακός: Tον 27χρονο Βραζιλιάνο κυνηγό Ράφαελ Ρατάο φαίνεται ότι έχουν στη λίστα τους οι Πειραιώτες, σύμφωνα με ρεπορτάζ από τον γαλλικό Τύπο.

Φέτος πραγματοποίησε με τη φανέλα της Τουλούζ καλή σεζόν, με 33 συμμετοχές, 6 γκολ και 3 ασίστ, αγωνιζομενος κυρίως ως αριστερός εξτρέμ, αν και μπορεί να αποδώσει με την ίδια αξιοπιστία τόσο στην κορυφή της επίθεσης όσο και δεξιά.

Η αξία του στο ποδοσφαιρικο Χρηματιστήριο υπολογίζεται στα 2,5 εκατ. ευρώ, το συμβολαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024 και, σε κάθε περίπτωση, φαίνεται ότι είναι μια εξαιρετική λύση για την επιθετική γραμμή.

"Για αυτό θα τον δώσει δύσκολα η Τουλούζ - Μπορεί και 5 εκατ. ευρώ - Αξιόπιστος, χώνεται στη φάση"

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Μιχάλη Σινάκο, που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στη Γαλλία, για να συλλέξουμε πληροφορίες για τον Ρατάο και το ενδεχόμενο να έρθει στον Ολυμπιακό.

"Παίζει παντού μπροστά, χωρίς να ξεχωρίζει σε κάποια θέση. Είναι πολύ αποτελεσματικός. Δεν έπαιζε φορ γιατί υπήρχε άλλος φορ στην Τουλούζ - Έμπαινε από δεξιά ή αριστερά στο 4-3-3. Αλλά τώρα έχει βγει στην Ευρώπη η Τουλούζ, ενώ έχει χάσει ήδη 4-5 καλούς παίκτες. Με αυτή την έννοια δεν ξέρω αν θα δώσει έναν ακόμα καλό παίκτης της, όπως είναι ο Ρατάο", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος.

Ποια είναι τα θετικά στοιχεία του;

"Είναι αξιόπιστος, χώνεται στη φάση, έχει πετύχει γκολ. Αν δεν τον θέλει για βασικό η Τουλούζ, θα μπορούσε να τον δώσει"

Σε ποια τιμή;

"Θεωρώ 3-4 εκατ. ευρώ θα τα ζητήσει, ίσως και παραπάνω, ας λήγει το συμβόλαιό του σε έναν χρόνο".

Υπάρχει ενδιαφέρον για εκείνον και από άλλες ομάδες;

"Πλην του Ολυμπιακού τον θέλει και η Αλ Ουάχντα. Αυτή τη στιγμή σκέφτεται να φύγει όπως φαίνεται, αλλά δεν αποκλείεται να συνεχίσει για να παίξει στους ομίλους τού Γιουρόπα Λιγκ και να αποχωρήσει του χρόνου ως ελεύθερος".


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διαφορά Ολυμπιακού με Μπακαμπού - Ζητάει τρελά χρήματα για να υπογράψει - Έρχεται ο... Μελισσανίδης! 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags