Facebook Pixel Άρης: Το αποφάσισε ο Καρυπίδης - Έρχονται σημαντικές αλλαγές στον Άρη - Μπαίνουν νέα πρόσωπα στην ομάδα
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-30 23:52:00

Το αποφάσισε ο Καρυπίδης - Έρχονται σημαντικές αλλαγές στον Άρη - Μπαίνουν νέα πρόσωπα στην ομάδα

Sportdog Team
Το αποφάσισε ο Καρυπίδης - Έρχονται σημαντικές αλλαγές στον Άρη - Μπαίνουν νέα πρόσωπα στην ομάδα

Μπορεί πιο… λαμπερές να είναι οι κινήσεις που θα γίνουν για το ρόστερ του Άρη, δηλαδή οι προσθέσεις, οι αφαιρέσεις και οι ανανεώσεις, ωστόσο ένα κεφάλαιο που παρουσιάζει ενδιαφέρον και είναι αρκετά σημαντικό είναι κι αυτό που έχει να κάνει με το τεχνικό τιμ.

Άρης: Μπορεί πιο… λαμπερές να είναι οι κινήσεις που θα γίνουν για το ρόστερ του Άρη, δηλαδή οι προσθέσεις, οι αφαιρέσεις και οι ανανεώσεις, ωστόσο ένα κεφάλαιο που παρουσιάζει ενδιαφέρον και είναι αρκετά σημαντικό είναι κι αυτό που έχει να κάνει με το τεχνικό τιμ.

Στις προθέσεις των ανθρώπων του Άρη είναι να προστεθούν δύο άτομα στο τεχνικό επιτελείο των Κιτρινόμαυρων, και μαζί με τους ήδη υπάρχοντες, να πλαισιώσουν τον Τόλη Τερζή. Δεν έχει βγει κάποιο όνομα προς τα έξω, ωστόσο μέχρι τις 12 Ιουνίου, όταν και θα αρχίσει η προετοιμασία, θα υπάρχουν συμφωνίες.

Από εκεί και πέρα, φαίνεται πως θα γίνει και μία ακόμη προσθήκη, με «ευθύνες» γενικού αρχηγού. Ιδιαίτερα μετά τη αποχώρηση του Δημήτρη Νιαρχάκου, χρειάζεται ένα άτομο για να αναλάβει όσα έκανε εκείνος.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλα για την Ευρωλίγκα οι Αγγελόπουλοι - Μιλουτίνοφ "πακέτο" με Μπουτσιέλε - Φέρνουν και γκαρντ στο ΣΕΦ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags