Facebook Pixel Ολυμπιακός: Όλα για την Ευρωλίγκα οι Αγγελόπουλοι - Μιλουτίνοφ "πακέτο" με Μπουτσιέλε - Φέρνουν και γκαρντ στο ΣΕΦ!
Μπάσκετ
| 2023-05-29 22:46:00

Όλα για την Ευρωλίγκα οι Αγγελόπουλοι - Μιλουτίνοφ "πακέτο" με Μπουτσιέλε - Φέρνουν και γκαρντ στο ΣΕΦ!

του Pick n' Scroll
Όλα για την Ευρωλίγκα οι Αγγελόπουλοι - Μιλουτίνοφ "πακέτο" με Μπουτσιέλε - Φέρνουν και γκαρντ στο ΣΕΦ!

Οι εισηγήσεις Μπαρτζώκα και η μεταγραφή πριν τον Σλούκα. Το Sportdog.gr αποκαλύπτει ποια θα είναι η τριάδα ψηλών τη νέα σεζόν στο Λιμάνι, αλλά και το πλάνο της διοίκησης που ετοιμάζεται για νέα επένδυση, ώστε να φέρει τον ευρωπαϊκό τίτλο στο Λιμάνι...

Συνεχίζουν και πληθαίνουν οι αναφορές ότι κάθε μέρα, που περνάει, ο Ολυμπιακός πλησιάζει ολοένα και πιο πολύ στον «επαναπατρισμό» του Νίκολα Μιλουτίνοφ. Οι Πειραιώτες έχουν κάνει προσφορά για δύο χρόνια στον Σέρβο σέντερ και περιμένουν την απάντησή του, ενώ παράλληλα και η Βίρτους Μπολόνια είναι για τα καλά στο παιχνίδι για την απόκτησή του, προσφέροντας περισσότερα χρήματα από τους «ερυθρόλευκους».

Δικαιωνόμαστε, πάντως, με όλη αυτή την διαδικασία ότι δεν είναι μόνο ο Παναθηναϊκός (από την Ελλάδα), που ασχολείται μεταγραφικά αυτή την εποχή. Είναι και ο Ολυμπιακός, τουλάχιστον σε κάποιες θέσεις, που είναι ξεκάθαρο ότι θα κάνει κίνηση. Όπως είναι αυτή του σέντερ.

Αν πάρει τελικώς τον Μιλουτίνοφ, τότε του χρόνου θα πορευτεί με Φαλ και Μιλουτίνοφ και ο τρίτος ψηλός θα είναι κάποιος «άγνωστος». Κάποιος πολύ αθλητικός παίκτης, που δεν θα στοιχίζει πολλά χρήματα.

Παίκτης, που θα αγωνίζεται φέτος στο Eurocup ή το Τσάμπιονς Λιγκ. Όπως ο Γάλλος Τζέρι Μπουτσιέλε (στο παρακάτω βίντεο) της Μπαχτσεσεχίρ ή ακόμη και ο Ακίλ Μίτσελ της ΑΕΚ, που έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπουτσιέλε παίζει στην Μπαχτσεσεχίρ από την οποία πέρυσι ο Ολυμπιακός πήρε τον Ταρίκ Μπλακ.

Για τις υπόλοιπες θέσεις, η ομάδα του Πειραιά κάνει μόνο σκέψεις και όχι πράξεις κι αυτό γιατί δεν ξέρει τι θα γίνει με τον Σλούκα και τον Βεζένκοφ. Αν μείνουν και οι δύο τότε τα πράγματα θα είναι πολύ εύκολα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Από κει και πέρα θα πάρει τουλάχιστον έναν ακόμη πολύ καλό γκαρντ και θα έχει μία ομάδα έτοιμη να διεκδικήσει και πάλι την Ευρωλίγκα.

Οι βάσεις έχουν μπει, το ρόστερ θα είναι πιο δυνατό και αυτό, που θα προσπαθήσει να κάνει ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι να έχει την καλύτερη δυνατή διαχείριση. Φέτος και πέρυσι σε αυτό το κομμάτι τα κατάφερε, αλλά κάτι έλειψε ώστε να έρθει η κούπα. Ελπίζει ότι του χρόνου θα είναι η τρίτη και η φαρμακερή, ώστε να έρθει η τέταρτη Ευρωλίγκα στον Πειραιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σαρώνει" στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός - Αρπάζουν διεθνή γκαρντ οι Αγγελόπουλοι - Χτίζει νέα ομάδα ο Μπαρτζώκας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags