Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Σαρώνει" στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός - Αρπάζουν Έλληνα γκαρντ οι Αγγελόπουλοι - Χτίζει νέα ομάδα ο Μπαρτζώκας!
Μπάσκετ
| 2023-05-28 20:55:00

"Σαρώνει" στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός - Αρπάζουν διεθνή γκαρντ οι Αγγελόπουλοι - Χτίζει νέα ομάδα ο Μπαρτζώκας!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Σαρώνει" στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός - Αρπάζουν διεθνή γκαρντ οι Αγγελόπουλοι - Χτίζει νέα ομάδα ο Μπαρτζώκας!

Μεταγραφή που δείχνει το μέλλον, δυναμώνει τον ελληνικό κορμό. Οι Πειραιώτες ετοιμάζονται να προσθέσουν στο ρόστερ τους έναν παίκτη που ξεχώρισε στη φετινή σεζόν και ο οποίος αν "δουλευτεί" σωστά, θα μπορέσει να βοηθήσει πολύ.

Πίσω του αφήνει την χαμένη κούπα της Euroleague ο Ολυμπιακός, καθώς την Κυριακή… σκούπισε με 3-0 στα ημιτελικά τον ΠΑΟΚ και προκρίθηκε στους τελικούς όπου περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Παναθηναϊκός – Περιστέρι.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα συνεχίζει να είναι αήττητη στην Ελλάδα και να διαπρέπει στην Ευρώπη λοιπόν, όπου έχασε το τέταρτο αστέρι για ένα σουτ. Γι’ αυτό λοιπόν και δεν αλλάζει το πλάνο των Αγγελόπουλων, που ήδη ξεκίνησαν να δουλεύουν το πλάνο της επόμενης χρονιάς. Οι Πειραιώτες με περιορισμένο μπάτζετ θα συνεχίσουν να παίρνουν ξένους που ταιριάζουν στις απαιτήσεις του προπονητή και Έλληνες που μελλοντικά θα βοηθήσουν.

Ένα κομμάτι αυτού του σχεδιασμού έρχεται να αποκαλύψει, τώρα, το sportdog, μετά από αυτό που γράψαμε τις προάλλες για τον Γιώργο Φίλλιο, του Άρη, που ναι μεν έχει για δύο ακόμα χρόνια συμβόλαιο με τους Κίτρινους, αλλά φαίνεται ότι οι Πειραιώτες τον έχουν βάλει για τα καλά στο μάτι...

Ποιος άλλος απασχολεί τους Πειραιώτες από την Ελλάδα; Ο Δημήτρης Φλιώνης, της ΑΕΚ, ο 26χρονος γκαρντ που φέτος είχε 7.1 πόντους ανά αγώνα και 21, λεπτά συμμετοχής και το rank του είναι στο 182! Ο Ολυμπιακός έχει μαρκάρει την περίπτωσή του και δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για να τον αποκτήσει.

 

Γιατί οι Πειραιώτες δεν έχουν σταματήσει ποτέ να ασχολούνται με περιπτώσεις Ελλήνων αθλητών που μπορούν να αποτελέσουν επένδυση, ειδικά από τη στιγμή που ο κορμός της επιτυχίας τα τελευταία χρόνια είναι από γηγενείς καλαθοσφαιριστές - Από τον Παπανικολάου και τον Σλούκα, μέχρι τον Λαρεντζάκη και τον Λούντζη.

Ακριβώς με το ίδιο πλάνο σκοπεύουν να συνεχίσουν να κινούνται: Κορμός από καλούς Έλληνες και προσεκτικές επιλογές ξένων αθλητών, που έρχονται για να κάνουν τη διαφορά. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Φλιώνης αρέσει στον Μπαρτζώκα αν και η ελληνοποίηση του Τόμας Γουόκαπ μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα για τον άσο της Ένωσης. Παρόλα αυτά αρέσει και μην αποκλείσετε να υπάρξουν εξελίξεις...


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν συμφώνησε ο Σλούκας με Ολυμπιακό - Μόνο έτσι γυρίζει ο Μιλουτίνοφ - Άσο της Ρεάλ θέλει ο Μπαρτζώκας

 
 

<meta content="28" πριν="" το="" φινάλε!"="" itemprop="description">

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags