Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αυτές είναι οι θέσεις που... καίνε στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ - Αποφασίζει ο Σαββίδης για παίκτη
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-31 11:32:00

Αυτές είναι οι θέσεις που... καίνε στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ - Αποφασίζει ο Σαββίδης για παίκτη!

Sportdog Team
Αυτές είναι οι θέσεις που... καίνε στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ - Αποφασίζει ο Σαββίδης για παίκτη!

Με γοργούς ρυθμούς προχωράνε τα μεταγραφικά του Δικεφάλου του Βορρά καθώς μετά τις αποχωρήσεις την σειρά παίρνουν οι προσθήκες που βελτιώσουν την εικόνα της ομάδας τη νέα σεζόν.

ΠΑΟΚ: Για τις πολλές αποχωρήσεις από τον Δικέφαλο του Βορρά, την μεταγραφή επιθετικού που αποτελεί προτεραιότητα αυτή τη στιγμή στην ομάδα, αλλά και την περίπτωση του Πίτερ Ετέμπο μίλησε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 σημειώνοντας πως οι πολλές ανακοινώσεις για την αποχώρηση ποδοσφαιριστών μια ανάγκη για να δοθούν απαντήσεις στις ανησυχίες που υπάρχουν από τον κόσμο και να δοθεί ένα έναυσμα για τη συνέχεια.

Όσον αφορά στις μεταγραφές ανέφερε πως πλέον στους ανθρώπους της ομάδας είναι... πρόκληση για να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Νέλσον Ολιβέιρα, που θα είναι ο βασικός φορ τη νέα σεζόν, σημειώνοντας ότι έχει προταθεί ο Τεέμου Πούκι, που είχε ακουστεί και το 2018, αλλά οι στόχοι είναι άλλοι, με μια εξ αυτών να περιμένει το ΟΚ από τον Ιβάν Σαββίδη για να ολοκληρωθεί.

Παράλληλα ο έμπειρος ρεπόρτερ είπε ότι πολύ σημαντική είναι και η απόκτηση του χαφ που θα πρέπει να μην έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με τον Ντόουγκας Αουγκούστο λέγοντας ότι ο ΠΑΟΚ ασχολήθηκε και με τον Πιέρ Ετέμπο αλλά δεν προχώρησε η περίπτωση του, ενώ για τον Ντάντας έκανε λόγο πως ο Δικέφαλος του Βορρά θα περιμένει  μέχρι το τέλος, αφού το θέμα δεν… καίει τόσο πολύ.

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη "μεταγραφή" Λουτσέσκου από Ελλάδα - "Απειλητικός από τη γραμμή, με γκολ και ασίστ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags