Facebook Pixel Ολυμπιακός - Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Το πήραν απόφαση, σκάει ανακοίνωση για Πασχαλάκη - Υπογράφει ο... νέος Τσιμίκας - "Ξενερωμένος" top ξένος!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-31 10:00:00

Το πήραν απόφαση, σκάει ανακοίνωση για Πασχαλάκη - Υπογράφει ο... νέος Τσιμίκας - "Ξενερωμένος" top ξένος!

του Παναγιώτη Νικολάου
Το πήραν απόφαση, σκάει ανακοίνωση για Πασχαλάκη - Υπογράφει ο... νέος Τσιμίκας - "Ξενερωμένος" top ξένος!

Η... σκούπα χωρίς προπονητή και οι πρώτες κινήσεις στο ρόστερ. Ποιο είναι το πλάνο στο Λιμάνι για το δίδυμο των τερματοφυλάκων, ποιος επιστρέφει από δανεισμό και ανανεώνει το συμβόλαιό του και τι συμβαίνει με ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στου Ρέντη;

Εν αναμονή της άφιξης του Αντόνιο Κορδόνς την Ελλάδα βρίσκονται στον Ολυμπιακό, καθώς ο νέος Τεχνικός Διευθυντής αναμένεται τα επόμενα 24ωρα στη χώρα μας, ώστε να παρουσιάσει και επίσημα το πλάνο του στους δημοσιογράφους, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες ανακοινώσεις. Άλλωστε, τις τελευταίες δύο εβδομάδες ασχολείται κυρίως με τον επόμενο προπονητή των Πειραιωτών και δεν αποκλείεται άμεσα να υπάρχουν εξελίξεις.

Από εκεί και πέρα όμως, κινητικότητα υπάρχει τις τελευταίες ημέρες και όσον αφορά το ρόστερ, καθώς κάποιες πρώτες κινήσεις θα γίνουν πριν την έλευση του κόουτς. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης που είχε υπογράψει για έναν χρόνο, αναμένεται άμεσα να περάσει από τα γραφεία και να υπογράψει.

 Ο Έλληνας κίπερ έκανε τρομερή σεζόν, υπήρχαν ματς που κράτησε μόνος του την «ερυθρόλευκη» άμυνα και στο Λιμάνι θέλουν να στηριχθούν πάνω του και τα επόμενα χρόνια. Μάλιστα, το πλάνο είναι να παραμείνει στην ομάδα και ο Κωνσταντίνος Τζολάκης και να πάρει εμπειρίες από τον Πασχαλάκη και χρόνο κυρίως σε ματς Κυπέλλου.

Επιστροφή και νέο συμβόλαιο σε Κίτσο

Η επόμενη κίνηση αφορά το αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς η επιστροφή του Φώτση Κίτσου από την Ομόνοια θα πρέπει να θεωρείται μόνιμη. Ο νεαρός μπακ γυρίζει μετά από μία γεμάτη σεζόν στην ομάδα της Λευκωσίας βάζοντας στο παλμαρέ του και το Κύπελλο της χώρας. Κατά την παραμονή του στην ομάδα της Κύπρου κατέγραψε 31 συμμετοχές σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League.

Η περίπτωσή του είναι ιδιαίτερη πάντως, καθώς στο Λιμάνι τον πιστεύουν πάρα πολύ και αρκετοί εκτιμούν πως έχουν βρει τον… επόμενο Τσιμίκα και είναι πολύ πιθανό να κληθεί άμεσα για νέο συμβόλαιο, καθώς το υπάρχον ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024. Ο Κίτσος έπαιξε φέτος ως αριστερό και δεξί μπακ, ενώ υπήρχαν παιχνίδια που βοήθησε λόγω της ποιότητάς του κι ως εξτρέμ.

Επίσης, πρέπει να τονίσουμε πως η παραμονή του στου Ρέντη για την προετοιμασία είναι το πρώτο βήμα για τη νέα σεζόν και δεν είναι… δεδομένη για όλους τους δανεικούς. Στο Λιμάνι έχουν αποφασίσει φέτος να μην δώσουν «δεύτερες ευκαιρίες» και πάρα πολλοί θα κοπούν από το ρόστερ χωρίς καν να τους δει ο νέος προπονητής.

Τι… τρέχει με τον τον Μπιέλ;

Ο Πεπ Μπιέλ αποτέλεσε την πιο ακριβή μεταγραφή του περσινού καλοκαιριού και μέσα στη σεζόν έδειξε γιατί κόστισε τόσα πολλά χρήματα. Ο Ισπανός έχει τρομερή ποιότητα, όμως η χρονιά δεν ήταν αυτή που περίμεναν στο Λιμάνι. Ούτε και ο ίδιος βέβαια έμεινε ευχαριστημένος, ενώ στα τελευταία παιχνίδι ήταν φανερό πως είχε επηρεαστεί από όσα γινόντουσαν στην ομάδα. Την αποχώρηση Μίτσελ, τη γιούχα που άκουσε από την εξέδρα και την απώλεια των τίτλων. Ο Μπιέλ είχε «ξενερώσει», γεγονός που οφείλεται τόσο στη χρησμοποίησή του συνεχώς σε θέσεις που δεν τον βολεύουν όσο και από το γεγονός ότι τον προσπέρασαν στο «10» αρχικά ο Χάμες Ροντρίγκες και μετά ο Κώστας Φορτούνης.

Ο Ισπανός πάντως αποτελεί «κεφάλαιο» για τον Ολυμπιακό, ουδείς αμφισβητεί την αξία του και εάν είναι καλά ψυχολογικά, θα μπορέσει του χρόνου να κάνει τη διαφορά. Θα πρέπει στην προετοιμασία να δουλέψει σκληρά και να δώσει απαντήσεις!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βραζιλιάνος με ρήτρα 60 εκατ. για Ολυμπιακό - "Ανακάλυψη" Κορδόν - "Σφήνα" από Ρόμα, Βαλένθια (Vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags