Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Καίγεται" για αντί-Ολιβέιρα ο ΠΑΟΚ - Εισηγήσεις για παίκτες στον Σαββίδη - "Θα χρειαστούν υπερβάσεις" (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-31 14:43:00

"Καίγεται" για αντί-Ολιβέιρα ο ΠΑΟΚ - Εισηγήσεις για παίκτες στον Σαββίδη - "Θα χρειαστούν υπερβάσεις" (Vid)

Sportdog Team

Όλες οι τελευταίες εξελίξεις στο "ασπρόμαυρο στρατόπεδο" από τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου.

Τα τελευταία νέα από το… στρατόπεδο του ΠΑΟΚ όσον αφορά στην ενίσχυση της ομάδας ενόψει της επόμενης σεζόν μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι και λίγο επικοινωνιακή ανάγκη, ο ΠΑΟΚ που δεν είναι καλά, και υπάρχει εκνευρισμός, το να βγει μία ανακοίνωση και να τελειώσουν ορισμένοι παίκτες είναι σημαντικό να επικοινωνηθεί. Υπάρχει αυτή η ανάγκη να φανεί ότι ο ΠΑΟΚ αποχαιρετά και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ανανεώσει ο Ολιβέιρα, ο Κούρτιτς ή ο Κεντζιόρα. Υπάρχει ένα μήνυμα στον κόσμο πως αρχίζουν οι αλλαγές, ότι φεύγουν αυτοί που δεν κατάφεραν πολλά πράγματα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

 

«Πλέον ο ΠΑΟΚ καίγεται για τον αντικαταστάτη του Ολιβέιρα, για τον σέντερ φορ, υπάρχει πολύ μεγάλη πίεση και για τον χαφ και για τον πλάγιο μπακ. Εκεί πέφτει όλο το βάρος του οργανισμού. Μέσα στην εβδομάδα ίσως να έχουμε νέα και το κρατάμε αυτό. Έχουν γίνει συγκεκριμένες εισηγήσεις στον Ιβάν. Έχουν αποφασίσει πως όσο πιο ποιοτικοί είναι οι παίκτες, τόσο πιο γρήγορα πρέπει να έρθουν», πρόσθεσε.

Και κατέληξε, λέγοντας: «Έχουν γίνει κάποιες επαφές με παίκτες που είναι ελεύθεροι, και θα πρέπει να δοθούν κάποια χρήματα σε συμβόλαια. Ίσως χρειαστούν και κάποιες υπερβάσεις σε συμβόλαια. Κάποιες άλλες περιπτώσεις τύπου Ντάντας θα πάνε πιο πίσω, για τον οποίο υπάρχει οψιόν αγοράς με 7 εκατ. ευρώ. Δεν καίγεται ο ΠΑΟΚ, θα το δει αργότερα».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη "μεταγραφή" Λουτσέσκου από Ελλάδα - "Απειλητικός από τη γραμμή, με γκολ και ασίστ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags