Facebook Pixel Άρης - Λουίς Πάλμα: Ραγδαίο ρεπορτάζ για Πάλμα - Δεν δίνει 5 εκατ. η Ρέιντζερς, νέα ομάδα στο προσκήνιο - Ξανά στο "κάδρο" η ΑΕΚ! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-31 16:18:00

Ραγδαίο ρεπορτάζ για Πάλμα - Δεν δίνει 5 εκατ. η Ρέιντζερς, νέα ομάδα στο προσκήνιο - Ξανά στο "κάδρο" η ΑΕΚ!

Sportdog Team

Κάτι φαίνεται πως περιμένει ο άσος από την Ονδούρα, από την στιγμή που δεν πάει να παίξει στο Gold Cup με την εθνική του ομάδα.

Τα δεδομένα της υπόθεσης του Λουίς Πάλμα στον Άρη ανέλυσε ο Αλέξης Σαββόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Πολλά θα εξαρτηθούν με την έκβαση που θα έχει η υπόθεση Πάλμα. Περιμέναμε να έχουν υπάρξει κάποιες εξελίξεις, με τη Ρέιντζερς να δείχνει πως κάνει πίσω ή να μην είναι διατεθειμένοι να δώσουν τα 5 εκατ. ευρώ που θέλουν στον Άρη. Αυτό το ποσό δύσκολα θα το δώσει κάποια ομάδα το προσεχές διάστημα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε:

«Μία από τις ομάδες που είχε ενδιαφερθεί, η Κοπεγχάγη, έχει δείξει πως είναι πολύ ζεστή και αναμένεται να καταθέσει πρόταση. Όμως και αυτή η πρόταση δεν θα είναι στα επίπεδα που έχουν θέσει στον Άρη. Και πλέον υπάρχουν δύο δεδομένα: ή έρχεται ο παίκτης, παίζει και στην Ευρώπη με την προοπτική να παίξει και να ανεβάσει την τιμή του, ή να αποδεχθεί πρόωρα μία πρόταση από το εξωτερικό ή να μπει στο παιχνίδι και κάποια ελληνική ομάδα, όπως για παράδειγμα η ΑΕΚ που έχει ακουστεί πως είναι στη λίστα της».

Και κατέληξε, λέγοντας: «Ο παίκτης δείχνει πως κάτι περιμένει, από τη στιγμή που δεν πάει να παίξει με τις Ονδούρες στο Gold Cup».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανικός για Πάλμα - Αποκάλυψη για ενδιαφέρον άλλων πέντε ομάδων από Βέλγιο, Ουκρανία, Αγγλία!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags