Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Έρχονται σημαντικές αποφάσεις από Σαββίδη - Καθορίζει τα πάντα στη νέα χρονιά του ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-01 10:28:00

Έρχονται σημαντικές αποφάσεις από Σαββίδη - Καθορίζει τα πάντα στη νέα χρονιά του ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Έρχονται σημαντικές αποφάσεις από Σαββίδη - Καθορίζει τα πάντα στη νέα χρονιά του ΠΑΟΚ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου φρόντισε από τη Ρουμανία όπου βρίσκεται να ξεκαθαρίσει ότι δεν υφίσταται κανένα θέμα αποχώρησής του από τον ΠΑΟΚ και πως είναι απολύτως συγκεντρωμένος στην δημιουργία μιας ομάδας που θα πάει πολύ καλύτερα σε όλες τις διοργανώσεις την νέα σεζόν.

 

ΠΑΟΚ: Ο Ραζβάν Λουτσέσκου φρόντισε από τη Ρουμανία όπου βρίσκεται να ξεκαθαρίσει ότι δεν υφίσταται κανένα θέμα αποχώρησής του από τον ΠΑΟΚ και πως είναι απολύτως συγκεντρωμένος στην δημιουργία μιας ομάδας που θα πάει πολύ καλύτερα σε όλες τις διοργανώσεις την νέα σεζόν.

Η προηγούμενη εβδομάδα έκλεισε για τον ΠΑΟΚ με μία σύσκεψη στη διάρκεια της οποίας αποφασίστηκε να κατατεθεί στον Ιβάν Σαββίδη ένα πλάνο στο οποίο όλοι θα συμφωνούν στο ποιοι παίκτες προτείνονται, ενώ λίγο πριν αναχωρήσει για την Ρουμανία ο Λουτσέσκου είχε μια συνάντηση με τον Ζοσέ Μπότο και οι δυο τους έθεσαν τις μεταγραφικές προτεραιότητες για αυτό το καλοκαίρι. Όπως διαβάσατε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, συμφώνησαν για συνολικά επτά κινήσεις, εκ των οποίων οι τρεις επιβάλλεται να γίνουν άμεσα πριν την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας. Η συμφωνία των δυο ανδρών περιλαμβάνει την απόκτηση άμεσα ενός επιθετικού, ενός κεντρικού χαφ και ενός εξτρέμ με έφεση σε δημιουργία και ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Ωστόσο, το βασικό ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ, δεν είναι τα ονόματα στις θέσεις αυτές, αλλά είναι τι τελικά θα αποφασίσει ο ιδιοκτήτης της ομάδας. Ο Ιβάν Σαββίδης δεν είχε εκφράσει, τουλάχιστον μέχρι χθες, τις απόψεις του για το ποια θα είναι η συνταγή με την οποία θα πορευτεί η ομάδα στην επόμενη σεζόν και –ουσιαστικά– αυτό είναι που απαιτείται για να «τρέξει» το σχέδιο στο οποίο θα καταλήξουν Γιώργος Σαββίδης – Λουτσέσκου – Μπότο. Όπου συνταγή, σίγουρα μέσα σε αυτό είναι και ο προϋπολογισμός που θα έχουν στα χέρια τους για τις μεταγραφές για να ξέρουν πως να κινηθούν…

Ο προπονητής της ομάδας φρόντισε μέσω δηλώσεων του από τη Ρουμανία όπου βρίσκεται να ξεκαθαρίσει ότι δεν υφίσταται κανένα θέμα αποχώρησής του. «Ναι, θα παραμείνω στην Ελλάδα. Ήταν μια δύσκολη, περίεργη και απογοητευτική σεζόν. Είμαι ακόμη επηρεασμένος από το τελευταίο αποτέλεσμα. Έχω κοουτσάρει σε 11 τελικούς, Κύπελλα, Champions League Ασίας και League Cup, έχω κερδίσει επτά και έχω χάσει τέσσερα ματς και αυτό ήταν το πιο επώδυνο. Επίσης, έχω χάσει ματς που κλάπηκαν από διαιτητές, αλλά αυτό που έγινε τώρα με πονάει πάρα πολύ», τόνισε χαρακτηριστικά, βάζοντας στοπ στο ενδιαφέρον αραβικών συλλόγων που –οι πληροφορίες θέλουν να– τον πολιορκούσαν τις τελευταίες μέρες.

Δεν πρέπει, πάντως, να αφήσουμε εκτός της εξίσωσης ότι στο συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, που έχει ακόμη έναν χρόνο διάρκεια, υπάρχει μπάι-άουτ 7.000.000 ευρώ που τον «δένει» ακόμη περισσότερο με την ομάδα.

Πριν φύγει για το Βουκουρέστι ο Λουτσέσκου, είχε φροντίσει να ξεκαθαρίσει ποιες είναι οι άμεσες προτεραιότητες: ένας φορ (αυτή η μεταγραφή «καίει» περισσότερο από κάθε άλλη), ένας εξτρέμ που να μπορεί να αγωνιστεί και ως δεκάρι, ένας κεντρικός μέσος και ένας αριστερός μπακ.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβα" από Marca - Πόστο και στην Νότιγχαμ εκτός από τον Ολυμπιακό ο Κορδόν (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags