Facebook Pixel Ολυμπιακός: Βάζουν... φωτιές ρεπορτάζ από το εξωτερικό - Ομάδα... έκπληξη κοιτάει τον Μπιέλ - Αυτόν στέλνουν για αντί - Εμβιλά
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-31 20:12:00

Βάζουν... φωτιές ρεπορτάζ από το εξωτερικό - Ομάδα-έκπληξη θέλει Μπιέλ - Αυτόν στέλνουν για αντί - Εμβιλά

Sportdog Team
Βάζουν... φωτιές ρεπορτάζ από το εξωτερικό - Ομάδα-έκπληξη θέλει Μπιέλ - Αυτόν στέλνουν για αντί - Εμβιλά

Μπορεί ακόμα οι Ερυθρόλευκοι να μην έχουν βρει τον νέο προπονητή της ομάδας, όμως ρεπορτάζ από το εξωτερικό συνεχίζουν να ασχολούνται με τα μεταγραφικά ενόψει καλοκαιριού.

Ολυμπιακός: Όλο και περισσότερα είναι τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό σχετικά με τα μεταγραφικά των Ερυθρόλευκων με τον Ισπανό ρεπόρτερ του COPE, Χουάν Κάρλος Τάουρα να σημειώνει πως η Μαγιόρκα έχει ξεκινήσει επαφές με τους Πειραιώτες για τον Πεπ Μπιέλ, με την ελληνική ομάδα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, να έχει πρόθεση να πουλήσει τον παίκτη αλλά με συγκεκριμένα δεδομένα.

Την ίδια στιγμή ακόμα ένα ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Ολυμπιακός τσεκάρει την περίπτωση του Γαλλοτυνήσιου χαφ Ελιές Σκιρί, που αγωνίζεται κυρίως σαν 6αρι και το συμβόλαιό του με την Κολωνία να ολοκληρώνεται φέτος, έχοντας αυτή τη σεζόν 40 αγώνες με 8 γκολ και 1 ασίστ, με τον ίδιο πάντως να μην είναι εύκολη υπόθεση μιας και ενδιαφέρον έχουν δείξει ομάδες από Γαλλία, Ισπανία και αλλού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags