Facebook Pixel Κώστας Καραπαπάς: Έδωσε απαντήσεις ο Καραπαπάς - Αυτή η αλήθεια για Ολυμπιακό - Πήλιο - "Άλλον θέλουμε από ΠΑΣ"
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-31 20:24:00

Έδωσε απαντήσεις ο Καραπαπάς - Αυτή η αλήθεια για Ολυμπιακό - Πήλιο - "Άλλον θέλουμε από ΠΑΣ"

Sportdog Team
Έδωσε απαντήσεις ο Καραπαπάς - Αυτή η αλήθεια για Ολυμπιακό - Πήλιο - "Άλλον θέλουμε από ΠΑΣ"

Διευκρινήσεις σχετικά με τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού και την υπόθεση του νεαρού ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ που κατέληξε στην ΑΕΚ προέβη ο αντιπρόεδρος των Ερυθρόλευκων.

Κώστας Καραπαπάς: Νέα δεδομένα σχετικά με τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού και την υπόθεση Πήλιου που τελικά κατέληξε στην ΑΕΚ βάζει ο δ’ αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής των Ερυθρολεύκων με ανάρτησή του έκανε στα social media την Τετάρτη (31/5) τονίζοντας ότι οι Πειραιώτες δεν ήθελαν τον συγκεκριμένο παίκτη Ιωαννίνων, αλλά άλλον.

«Δυστυχώς κάποιοι δεν καταλαβαίνουν με τίποτα. Είπα ξεκάθαρα ότι ΕΜΕΙΣ κόψαμε το θέμα Πήλιου εδώ και καιρό! Γιατί έχουμε 4 αριστερά μπακ και γιατί δεν θα έπαιζε ποτέ στον Ολυμπιακό ο συγκεκριμένος παίκτης. Προσέξτε τώρα: εμείς ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΠΟΤΕ με τον παίκτη και τον ατζέντη του και φαντάζομαι μπορούν να τα επιβεβαιώσουν! Τόσο τον θέλαμε βρε νούμερα. Και στα Γιάννενα είπαμε «δεν μας απασχολεί ο Πήλιος, ο μόνος που έχει προοπτική και τον θέλουμε είναι ο…», έγραψε ο Κώστας Καραπαπάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος Ντόρσεϊ για Ολυμπιακό - Έλληνας σκόρερ από Αμερική με καλό σουτ - 14,1 πόντους μ.ο. και αμυντικός (Vid)


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags