Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Άσχημα νέα" για Ολυμπιακό από τον τελικό Europa - Οριστικά στον 3ο προκριματικό, πότε το πρώτο παιχνίδι
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-01 01:26:00

"Άσχημα νέα" για Ολυμπιακό από τον τελικό Europa - Οριστικά στον 3ο προκριματικό, πότε το πρώτο παιχνίδι

Sportdog Team
"Άσχημα νέα" για Ολυμπιακό από τον τελικό Europa - Οριστικά στον 3ο προκριματικό, πότε το πρώτο παιχνίδι

Οι Τζιαλορόσι δεν κατάφεραν να σηκώσουν το φετινό Europa League χάνοντας στα πέναλτι από τη Σεβίλλη, αποτέλεσμα που επηρέασε και το πότε θα ξεκινήσουν και οι Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των Πειραιωτών.

Ολυμπιακός: Άσχημα νέα από τη Βουδαπέστη για τους Ερυθρόλευκους μιας και η Ρόμα ηττήθηκε στα πέναλτι από τη Σεβίλλη στον τελικό του Europa League με αποτέλεσμα να είναι υποχρεωμένοι να ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους στον τρίτο προκριματικό γύρο της ίδιας διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός αν οι Τζιαλορόσι κέρδιζαν και τερμάτιζαν 5οι ή 6οι στη Serie A θα έμπαιναν στα play off του Europa, κάτι που σήμαινε ότι θα "κλείδωνε" την παρουσία του στους ομίλους τουλάχιστον του Conference, ενώ παράλληλα ο πρώτος αγώνας του θα ήταν στις 24 Αυγούστου και όχι στις 10 που θα είναι τώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλαφούζος, Γιοβάνοβιτς δεν "καίγοταν" για Κουρμπέλη - Τι ζήτησε για να μείνει στον ΠΑΟ - 2 εκατ. για 2 φορ ο ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags