Facebook Pixel Ολυμπιακός: Και δεύτερη πρόταση Ολυμπιακού σε Μπακαμπού - Φόβοι για χιαστό σε ξένο άσο - Πότε "κλείνει" προπονητής!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-01 12:22:00

Και δεύτερη πρόταση Ολυμπιακού σε Μπακαμπού - Φόβοι για χιαστό σε ξένο άσο - Πότε "κλείνει" προπονητής!

Sportdog Team
Και δεύτερη πρόταση Ολυμπιακού σε Μπακαμπού - Φόβοι για χιαστό σε ξένο άσο - Πότε "κλείνει" προπονητής!

Ο Νίκος Σταματέλος τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει ήδη μία πρόταση στον Μπακαμπού και άλλη μία βελτιωμένη και περιμένει την απόφαση του, ενώ δεν προτίθεται να ανέβει άλλο.

Τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Nίκος Σταματέλος.

Ο ρεπόρτερ των Ερυθρολεύκων αναφέρθηκε αρχικά στον νέο τεχνικό διευθυντή, Αντόνιο Κορδόν ο οποίος πρόκειται να ανακοινωθεί σήμερα από τους Πειραιώτες τονίζοντας παράλληλα ότι το καλοκαίρι που τον περιμένει είναι αρκετά δύσκολο, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε ότι το θέμα του προπονητή δεν αποκλείεται να κλείσει οριστικά μέχρι και τα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

 

Στη συνέχεια ο Σταματέλος αναφέρθηκε και στο θέμα του Σεντρίκ Μπακαμπού, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει μια πρόταση στον Γαλλοκονγκολέζο στράικερ, ενώ ακολούθησε και μια δεύτερη με πιο αυξημένες αποδοχές, ωστόσο ο σύλλογος δεν προτίθεται να ανεβάσει περισσότερο την προσφορά του.

Τέλος, ειδική αναφορά έγινε και στον τραυματισμό του Ντόρον Λάιντνερ, με τον έμπειρο ρεπόρτερ να τονίζει ότι ο Ισραηλινός θα έρθει στην Ελλάδα για να κάνει την απαραίτητη μαγνητική και να κριθεί η σοβαρότητα της κατάστασης του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Περιπτωσάρα στα "ραντάρ" του Ολυμπιακού για αντί-Εμβιλά - Όνομα με καριέρα σε Γερμανία και Ισπανία! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags