Facebook Pixel Κώστας Σταφυλίδης - Βασίλης Λαμπρόπουλος: Έσκασε τώρα: Εξελίξεις με Σταφυλίδη και Λαμπρόπουλο, έμειναν ελεύθεροι από τη Μπόχουμ! (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-01 13:14:00

Έσκασε τώρα: Εξελίξεις με Σταφυλίδη και Λαμπρόπουλο, έμειναν ελεύθεροι από τη Μπόχουμ! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team

Η γερμανική ομάδα ανακοίνωσε την αποχώρηση τόσο του Κώστα Σταφυλίδη όσο και του Βασίλη Λαμπρόπουλου από την ομάδα, ευχαριστώντας τους δύο Έλληνες για την προσφορά τους.

Παρελθόν από την Μπόχουμ αποτελούν από σήμερα οι Κώστας Σταφυλίδης και Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Στο πλαίσιο των γενικών εκκαθαρίσεων που κάνει η γερμανική ομάδα, ανακοίνωσε την αποχώρηση εννέα ποδοσφαιριστών, ανάμεσά τους και των δύο Ελλήνων, τους οποίους μάλιστα ευχαρίστησε για την προσφορά τους.

Η αναφορά της Μπόχουμ στον Σταφυλίδη κάνει λόγο για «έναν παίκτη που υπήρξε βασικό κομμάτι της ομάδας μας για δύο χρόνια. Βοήθησε την Μπόχουμ να γράψει ιστορία».

Ενώ σχετικά με τον Λαμπρόπουλο το σχετικό σχόλιο τον χαρακτηρίζει ως «δημοφιλή, έναν αληθινό παίκτη ομάδας ο οποίος ήταν πάντα πρόθυμος να τα δώσει όλα για τη Μπόχουμ».

Ο Σταφυλίδης κατέγραψε 19 εμφανίσεις σε επίπεδο Bundesliga πέρυσι, την ώρα που ο Λαμπρόπουλος αγωνίστηκε σε 15 ματς στη μεγάλη κατηγορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλαφούζος, Γιοβάνοβιτς δεν "καίγονταν" για Κουρμπέλη - Τι ζήτησε για να μείνει στον ΠΑΟ - 2 εκατ. για 2 φορ ο ΠΑΟΚ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags