Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Σκόραρε κόντρα στον Ολυμπιακό και τώρα τον έβαλε "στόχο" ο Παναθηναϊκός! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-01 14:09:00

Σκόραρε κόντρα στον Ολυμπιακό και τώρα τον έβαλε "στόχο" ο Παναθηναϊκός! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σκόραρε κόντρα στον Ολυμπιακό και τώρα τον έβαλε "στόχο" ο Παναθηναϊκός! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιος παίκτης που αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος, αλλά και ως εξτρέμ ήρθε εκ νέου στο προσκήνιο για τους Πράσινους.

Ξανά για Χαζίζα και Παναθηναϊκό κάνουν λόγο οι Ισραηλινοί!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του sport5.il οι Πράσινοι έχουν στη λίστα τους τον 27χρονο επιτελικό χαφ/εξτρέμ της Μακάμπι Χάιφα, υποστηρίζοντας ότι ο παίκτης έχει μεταξύ άλλων κινήσει το ενδιαφέρον της Σίβασπορ και της Παρτίζαν.

Θυμίζουμε ότι ο εν λόγω παίκτης ήταν εκείνος που είχε σκοράρει το γκολ της ισοφάρισης κόντρα στον Ολυμπιακό στη Χάιφα, στην πρώτη κόντρα των δύο ομάδων στα προκριματικά του Champions League, το περασμένο καλοκαίρι.

 

Με την φανέλα της Μακάμπι ο Ισραηλινός έχει καταγράψει 164 συμμετοχές πετυχαίνοντας 34 τέρματα ενώ μεταξύ άλλων πανηγύρισε και την κατάκτηση του πρωταθλήματος από το 2021 μέχρι και το 2023.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Η Μακάμπι Χάιφα έστειλε μήνυμα στους Ντόλεβ Χαζίζα και Ντία Σάμπα ότι υπάρχει η επιθυμία να τους αναβαθμίσουν οικονομικά, αλλά και επαγγελματικά μετά την αναμενόμενη αποχώρηση του Ατζίλι. Ο Σάμπα μένει στις ΗΠΑ και υπάρχει ενδιαφέρον από την Τουρκία, αλλά με την επιστροφή του στο Ισραήλ θα γίνει συνάντηση με τη διοίκηση, ενώ ο Χαζίζα από την πλευρά του ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό, τη Σίβασπορ και την Παρτίζαν Βελιγραδίου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλαφούζος, Γιοβάνοβιτς δεν "καίγονταν" για Κουρμπέλη - Τι ζήτησε για να μείνει στον ΠΑΟ - 2 εκατ. για 2 φορ ο ΠΑΟΚ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags