Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ψάχνει τρία 11άδα χαφ ο Παναθηναϊκός - "Τα αυτονόητα με Κουρμπέλη, θα υπάρχει πρόβλημα αν..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-01 16:23:00

Ψάχνει τρία 11άδα χαφ ο Παναθηναϊκός - "Τα αυτονόητα με Κουρμπέλη, θα υπάρχει πρόβλημα αν..."

Sportdog Team

Ο Νίκος Αθανασίου κατέγραψε τις μεταγραφικές ανάγκες του Παναθηναϊκού μετά την αποχώρηση Κουρμπέλη και σκιαγράφησε το προφίλ των παικτών που εξετάζονται.

Την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής με τρεις ποιοτικούς και κυρίως δημιουργικούς ποδοσφαιριστές πρέπει να κοιτάξει ο Παναθηναϊκός, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Όσο πλησιάζουμε στην 25η Ιουνίου, τόσο ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κλείνει τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ του. Αν μέχρι τότε έχει πάρει έναν ποδοσφαιριστή, υπάρχει πρόβλημα ξεκάθαρο. Απλά, πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα έχει κάνει μέχρι τότε. Δεν μπορούμε τώρα να πούμε ότι έχει καθυστερήσει.

Εχει θέσει σαν στόχο να έρθουν 3-4 κομβικοί παίκτες και να δουλέψουν με την ομάδα, άρα πρέπει να δούμε αν θα τα καταφέρει. Θέλει ένα δεκάρι, ένα οκτάρι και ένα δεκάρι σίγουρα πλέον ο Παναθηναϊκός και κυρίως παίκτες με δημιουργικά χαρακτηριστικά που θα είναι… ενδεκαδάτοι. Εκεί ήταν το μεγάλο του πρόβλημα, ότι πήρε πολύ λίγα πράγματα σε γκολ, ασίστ και δημιουργία από τα χαφ του», είπε μεταξύ άλλων.

 

Ο ρεπόρτερ του σταθμού χαρακτήρισε απόλυτα κατανοητή και σεβαστή και σε αθλητικό αλλά και σε ανθρώπινο επίπεδο την απόφαση του Κουρμπέλη να μην δεχτεί την πρόταση του Τριφυλλιού, που χειρίστηκε επίσης σωστά την υπόθεση, εξηγώντας τους λόγους.

Ενώ ο Αθανασίου επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός κοιτάζει να πάρει παίκτες που είναι σε άνοδο, βασικοί στις ομάδες τους, χωρίς απαραίτητα να είναι «ονόματα», γεγονός που βγάζει ποδοσφαιρική λογική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλαφούζος, Γιοβάνοβιτς δεν "καίγονταν" για Κουρμπέλη - Τι ζήτησε για να μείνει στον ΠΑΟ - 2 εκατ. για 2 φορ ο ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags