Facebook Pixel Ολυμπιακός - Σέρχι Κανός: Έσκασε ανακοίνωση για Κανός - Ανατροπή με Ολυμπιακό, αλλάζουν τα δεδομένα για τον εξτρέμ (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-01 14:50:00

Έσκασε ανακοίνωση για Κανός - Ανατροπή με Ολυμπιακό, αλλάζουν τα δεδομένα για τον εξτρέμ (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Έσκασε ανακοίνωση για Κανός - Ανατροπή με Ολυμπιακό, αλλάζουν τα δεδομένα για τον εξτρέμ (ΦΩΤΟ)

Στο Λιμάνι θέλουν να κρατήσουν τον Ισπανό άσο, είτε με αγορά είτε με δανεισμό, ωστόσο οι τελευταίες εξελίξεις δεν τους βοηθούν ιδιαίτερα...

Εξαιρετικά δύσκολη γίνεται πλέον η υπόθεση απόκτησης του Κανός από τον Ολυμπιακό. Ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την πληροφορία ότι η Μπρέντφορντ προχώρησε στην επέκταση της συνεργασίας της με τον Ισπανό για έναν ακόμη χρόνο, κάνοντας χρήση του ειδικού όρου που υπήρχε στο συμβόλαιό της με τον παίκτη.

Η εξέλιξη αυτή, όπως υπογράμμισε ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων, δυσκολεύει αρκετά την οποιαδήποτε προσπάθεια θα μπορούσε να γίνει, καθώς και το συμβόλαιο του Ισπανού είναι εξαιρετικά μεγάλο, αλλά και οι απαιτήσεις που θα έχει η αγγλική ομάδα για την πώλησή του θα είναι εξίσου υπέρογκες.

Μάλιστα, επεσήμανε ότι είναι ξεκάθαρο ότι η Μπρέντφορντ θα ζητήσει πολλά χρήματα, σε μια εξέλιξη που και ο ίδιος ο παίκτης απεύχονταν να υπάρξει και το είχε γνωστοποιήσει με δήλωσή του. Σε αυτή ο Κανός είχε πει ότι θέλει να μείνει ελεύθερος από την αγγλική ομάδα και μια εξέλιξη σαν και την σημερινή θα ήταν τέτοια που θα δυσκόλευε εξαιρετικά την προοπτική να υπογράψει σε μία άλλη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags