Facebook Pixel Λιονέλ Μέσι: Επίσημο: Φεύγει από την Παρί ο Μέσι - Ανοίγει ο δρόμος για επιστροφή στην Μπαρτσελόνα! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-06-01 15:01:00

Επίσημο: Φεύγει από την Παρί ο Μέσι - Ανοίγει ο δρόμος για επιστροφή στην Μπαρτσελόνα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Οριστικά παρελθόν από την Παρί Σεν Ζερμέν θα αποτελέσει στο τέλος της σεζόν ο Αργεντινός άσος.

Κάτι που περιμέναμε έγινε πλέον και οριστικό από επίσημα χείλη, αφού ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Κριστόφ Γκαλτιέ, ανακοίνωσε στην συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης (1/6) ότι  το ματς με την Κλερμόν το Σάββατο (3/6) θα είναι το τελευταίο του Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα των Παριζιάνων!

"Είχα το προνόμιο να προπονήσω τον καλύτερο παίκτη στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Θα είναι ο τελευταίος αγώνας του Λιονέλ στο Parc des Princes εναντίον της Κλερμόν. Ελπίζω η υποδοχή του να γίνει με τον καλύτερο τρόπο", ήταν τα λόγια του Γκαλτιέ.

Από εδώ και πέρα έχει φυσικά μεγάλο ενδιαφέρον το πού θα συνεχίσει το Μέσι, με την χθεσινή εξέλιξη στην Ισπανία ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και La Liga να ανοίγει τον δρόμο για την επιστροφή του στους "μπλαουγκράνα".

Την ίδια ώρα, βέβαια, υπάρχουν δημοσιεύματα για την Αλ Χιλάλ από την Σαουδική Αραβία και τα υπέρογκα ποσά που φέρεται να προσφέρει για να τον "δελεάσει", ενώ χθες είδε το φως ένα ακόμα ρεπορτάζ από την "Equipe", το οποίο ανέφερε ότι ο Αργεντινός θα υπογράψει στην Ίντερ Μαϊάμι και θα δοθεί δανεικός στην Μπαρτσελόνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στην Ισπανία - Έβαλε διορία ο Μέσι στην Μπαρτσελόνα να του κάνει πρόταση (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags