Facebook Pixel ΑΕΚ: "Έσκασε" μεταγραφή! Όλοι με το... τηλέφωνο στο χέρι
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-01 15:05:00

"Έσκασε" μεταγραφή στην ΑΕΚ! Όλοι με το... τηλέφωνο στο χέρι

Sportdog Team
"Έσκασε" μεταγραφή στην ΑΕΚ! Όλοι με το... τηλέφωνο στο χέρι

Τρελό ντιλ στην "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ...

Μία χορηγική... μεταγραφή ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία δημοσιοποίησε την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με την αλυσίδα λιανικής πώλησης smartphones, tablets, gaming consoles και συναφών περιφερειακών αξεσουάρ i-mob. Η i-mbo, θα αποτελέσει Επίσημο Προμηθευτή της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με την αλυσίδα λιανικής πώλησης smartphones, tablets, gaming consoles και συναφών περιφερειακών αξεσουάρ i-mob, η οποία και θα αποτελέσει Επίσημο Προμηθευτή της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Στα πλαίσια της συνεργασίας, ο CEO της i-mob κος Παύλος Πετρουλάκης δήλωσε: «Από την ίδρυση μας, στηρίζουμε με συνέπεια τον αθλητισμό και τις αξίες του ευ αγωνίζεσθε. Η χορηγική πλατφόρμα της ΠΑΕ ΑΕΚ και η υπεραξία που προσδίδει σε όλους τους συνεργάτες της, υπήρξαν καθοριστικά κίνητρα για την επίτευξη της συμφωνίας μας».

O Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ κος Νίκος Καραούζας σημείωσε: «Καλωσορίζουμε με ενθουσιασμό την i-mob στη χορηγική μας οικογένεια. Πρόκειται για μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία και είμαστε βέβαιοι ότι θα συμβάλουμε και εμείς από την πλευρά μας στην περαιτέρω ανάπτυξη της σε επίπεδο προβολής και επικοινωνίας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags