Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Μόλις έσκασε νέα ηχηρή αποχώρηση από τον ΠΑΟΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-01 15:17:00

Μόλις έσκασε νέα ηχηρή αποχώρηση από τον ΠΑΟΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Συνέχεια στις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών έδωσε σήμερα ο Δικέφαλος του Βορρά.

Μετά τους Κούρτιτς, Ολιβέιρα και Κεντζιόρα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε σήμερα και τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, τονίζοντας ότι η πόρτα του Δικέφαλου θα είναι πάντα ανοιχτή για τον Σουριναμέζο άσο.

Λίγη ώρα μετά την εκδήλωση πρόθεσης παραμονής του στον ΠΑΟΚ, η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Μπίσεσβαρ μετά από 7 χρόνια μέσω video, με την υπενθύμιση πως: «Η πόρτα του ΠΑΟΚ θα είναι για σένα ανοιχτή όταν σταματήσεις το ποδόσφαιρο!».

 

«Oι αποχωρισμοί είναι κάτι συνηθισμένο στην σύγχρονη ποδοσφαιρική ζωή. Κάποιοι όμως είναι υπερβολικά δύσκολοι. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μετά από επτά χρόνια θα χωρίσουν τους δρόμους τους.

Ήρθε στη Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι του 2016 κι έκτοτε όλα αποτελούν ιστορία. Ιστορία γραμμένη με χρυσά γράμματα. Ο αφάνας με το χαρακτηριστικό old school ποδοσφαιρικό στυλ λάτρεψε τον ΠΑΟΚ και την πόλη και λατρεύτηκε από το σύνολο της ποδοσφαιρικής Ελλάδας.

Έζησε τα πάντα με την ασπρόμαυρη φανέλα. Έπαιξε σε 251 παιχνίδια, σκόραρε 27 φορές, μοίρασε 41 ασίστ, ήταν πρωταγωνιστής των Invincibles της σεζόν 2018-19, κατέκτησε συνολικά ένα πρωτάθλημα και τρία Κύπελλα Ελλάδας και κυρίως προσέφερε αμέτρητες στιγμές ποδοσφαιρικής μαγείας.

Ένα μεγάλο κεφάλαιο της ιστορίας της ομάδας έφτασε στο τέλος του. Ντιέγκο σ’ ευχαριστούμε για όλα και ευχόμαστε κάθε καλύτερο για εσένα και την οικογένειά σου!

Η πόρτα του ΠΑΟΚ θα είναι για σένα ανοιχτή όταν σταματήσεις το ποδόσφαιρο!», αναφέρει αναλυτικά ο Δικέφαλος του Βορρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσορμπατζόγλου: "Ασχολήθηκε με τον Ετέμπο ο ΠΑΟΚ - Τι ισχύει για Πόνσε και Πούκι" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags