Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αποκαλύψεις από τον μάνατζερ του Κοτάρσκι για το μέλλον του - "Λογικό να έχει προτάσεις" - Η στάση του ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-01 18:51:00

Αποκαλύψεις από τον μάνατζερ του Κοτάρσκι για το μέλλον του - "Λογικό να έχει προτάσεις" - Η στάση του ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Αποκαλύψεις από τον μάνατζερ του Κοτάρσκι για το μέλλον του - "Λογικό να έχει προτάσεις" - Η στάση του ΠΑΟΚ

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο ατζέντης του Κροάτη τερματοφύλακα όπου αναφέρθηκε στο μέλλον του νεαρού τερματοφύλακα, αλλά και τη στάση που πρόκειται να κρατήσει ο Δικέφαλος του Βορρά.

Βιντσέντο Καβαλέρε: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο ατζέντης του Κοτάρσκι, και μίλησε για τη χρονιά που έκανε ο Κροάτης κίπερ με τον ΠΑΟΚ, την Εθνική Κ21 της Κροατίας, τους στόχους του πελάτη του αλλά και τις προτάσεις.

«Δεν μου είπαν από τον ΠΑΟΚ πως είναι η πιο πετυχημένη μεταγραφή, αλλά μου έχουν μεταφέρει πως είναι πολύ χαρούμενοι μαζί του. σίγουρα κατάλαβαν πως δεν του κόστισε πάρα πολύ για να πάρουν έναν τόσο καλό τερματοφύλακα. Είχε καλή εικόνα στο πρωτάθλημα».

Για το αν είναι ικανοποιημένος στον ΠΑΟΚ ο Κοτάρσκι: «Ο Ντομινίκ είναι απόλυτα ικανοποιημένος στον ΠΑΟΚ. Όχι τόσο με τα αποτελέσματα γιατί θέλει να κερδίζει. Ηταν δυνατή η ομάδα αλλά ήταν και άτυχη. Του αρέσει η πόλη και απολαμβάνει στιγμές με τους συμπαίκτες του. Έχει ωριμάσει και σημειώνει το εξής, στην αρχή είχε άλλον προπονητή τερματοφυλάκων ο οποίος μετά παραιτήθηκε. Ο ΠΑΟΚ έκανε την έξυπνη κίνηση να πάρει τον Ιταλό προπονητή τερματοφυλάκων, Τζιόρτζιο Μπιάνκι, τον προπονητή του Ντοναρούμα, ήταν μια έξυπνη κίνηση αυτή και βοήθησε και τον Ντομινίκ».

Για την κλήση στην Κ21 της Κροατίας: «H Κροατία πάντα έχει πολύ καλούς παίκτες, έχει παίκτες που παίζουν σε σημαντικές ομάδες της Ευρώπης, έχει κάνει φιλικά και έχει δείξει τη δυναμική της και πως μπορεί να τα πάει καλά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα».

Για τους στόχους του Κοτάρσκι: «Κάθε παίκτης που παίζει σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ θέλει να κερδίζει. Στόχος του Ντομινίκ είναι να κερδίσει τα πάντα, να κερδίσει το πρωτάθλημα και να πάει μακριά στην Ευρώπη. Ακόμη και μονόπολι να παίζει θέλει να κερδίσει».

Για το αν υπάρχουν προτάσεις: «Ο ΠΑΟΚ θέλει να τον κρατήσει. Η θέση του κίπερ είναι ευαίσθητη και μια ομάδα θέλει να κρατήσει όσο περισσότερο μπορεί τον τερματοφύλακα της, γιατί αυτό δείχνει σταθερότητα. Με τις εμφανίσεις του θέλει να κάνει το βήμα για την Ευρώπη, υπάρχουν προτάσεις και είναι λογικό», είπε ο Βιντσέντο Καβαλέρε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κοντά σε μεγάλη επιστροφή ο Ολυμπιακός - Προσωπική επιλογή Μαρινάκη - "Οκ" από Κορδόν λόγω Ισπανίας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags