Facebook Pixel Ολυμπιακός: Κοντά σε μεγάλη επιστροφή ο Ολυμπιακός - Προσωπική επιλογή Μαρινάκη - "Οκ" από Κορδόν λόγω Ισπανίας!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-01 10:00:00

Κοντά σε μεγάλη επιστροφή ο Ολυμπιακός - Προσωπική επιλογή Μαρινάκη - "Οκ" από Κορδόν λόγω Ισπανίας!

του Παναγιώτη Νικολάου
Κοντά σε μεγάλη επιστροφή ο Ολυμπιακός - Προσωπική επιλογή Μαρινάκη - "Οκ" από Κορδόν λόγω Ισπανίας!

Με εμπειρία από το κορυφαίο επίπεδο, γυρίζει στο Λιμάνι. Ποιος είναι ο... αγαπημένος της ερυθρόλευκης εξέδρας που αποτελεί Νο1 στόχο της διοίκησης; Το βιογραφικό του και η προηγούμενη θητεία του στην Ελλάδα.

Μετά τη συμφωνία με τον Αντόνιο Κορδόν, οι διοικούντες του Ολυμπιακού αισθάνονται σιγουριά ότι βρήκαν τον κατάλληλο άνθρωπο για να «συμμαζέψει» το αγωνιστικό τμήμα και να διορθώσει τα κακώς κείμενα της περσινής σεζόν. Το τριετές συμβόλαιο που υπέγραψε ο Ισπανός δείχνει αφενός το πόσο τον πιστεύουν οι Ερυθρόλευκοι και αφετέρου το ότι κινούνται με γνώμονα το μέλλον, όχι μόνο την άμεση επιτυχία.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι Πειραιώτες θέλουν να βελτιώσουν τη λειτουργία των Ακαδημιών τους και την παραγωγή νέων ταλέντων, ικανών να σταθούν με αξιώσεις στην πρώτη ομάδα και μακροπρόθεσμα να φέρουν χρήματα στον σύλλογο μέσω πωλήσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει παρθεί η απόφαση να προσληφθεί Διευθυντής Ακαδημίας και μάλιστα ένας παλιός γνώριμος βρίσκεται στο προσκήνιο. Ο λόγος για τον Νταβίντ Φουστέρ!

Το δέσιμο του Ισπανού παλαίμαχου άσου με την ομάδα είναι γνωστό, όπως άλλωστε και η εκτίμηση που τρέφει στο πρόσωπό του ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Παρά το γεγονός ότι ποτέ δεν αποτέλεσε το πιο λαμπρό αστέρι στο ρόστερ, ο Φουστέρ κατάφερε με τη δουλειά και το πάθος του να γράψει τη δική του ξεχωριστή ιστορία ως παίκτης στον Ολυμπιακό. Η κερκίδα τον αγάπησε, ο ίδιος δεν ξέχασε ποτέ την ομάδα και μέχρι σήμερα δεν παραλείπει να παρακολουθεί αγώνες στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» όποτε του δίνεται η ευκαιρία.

Ο 41χρονος σήμερα Φουστέρ γνωρίζει από Ακαδημίες, αφού μετά το φινάλε της ποδοσφαιρικής του καριέρας, εργάστηκε στα τμήματα υποδομής της Βαλένθια. Δεν θα προκαλούσε έκπληξη το να προχωρήσει η περίπτωσή του και να γυρίσει στον Ολυμπιακό από άλλο πόστο. Άλλωστε οι Ερυθρόλευκοι συνηθίζουν να διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις με ποδοσφαιριστές που τίμησαν τη φανέλα τους.  Ο Καρεμπέ είναι ακόμα στον σύλλογο, όπως και ο Ιμπαγάσα, ο Οκκάς επέστρεψε έστω κι αν δεν έμεινε για πολύ, ενώ ο Μοντεστό παρέμεινε για χρόνια στο οργανόγραμμα της ομάδας.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστροφές 45 εκατ. στο Λιμάνι - Ο… ανεπιθύμητος, η "εντολή" Μπουχαλάκη και η σφήνα για Ζινκερνάγκελ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags