Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τρέχουν οι εξελίξεις - Έρχεται Αθήνα και ανακοινώνεται από Ολυμπιακό - Υπογραφές για τρία χρόνια!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-31 16:32:00

Τρέχουν οι εξελίξεις - Έρχεται Αθήνα και ανακοινώνεται από Ολυμπιακό - Υπογραφές για τρία χρόνια!

Sportdog Team
Τρέχουν οι εξελίξεις - Έρχεται Αθήνα και ανακοινώνεται από Ολυμπιακό - Υπογραφές για τρία χρόνια!

Μόνο τα τυπικά απομένουν για να ανακοινωθεί η πρώτη πολύ σημαντικό συμφωνία των Ερυθρολεύκων ενόψει της επόμενης σεζόν. Τι αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ.

Ολυμπιακός: Ο Αντόνιο Κορδόν αναμένεται στην Ελλάδα την Πέμπτη (1/6) προκειμένου να ολοκληρώσει το deal του με τον Ολυμπιακό.

Στην Ισπανία γράφουν ότι ο έμπειρος παράγοντας θα ταξιδέψει στην Αθήνα ώστε να βάλει την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιό συνεργασίας και να ανακοινωθεί επίσημα από τους Πειραιώτες.

«Αναλαμβάνει ένα μακροχρόνιο project έπειτα από τη συμφωνία του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη» αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ από την Ισπανία.

Ο Κορδόν θα γίνει το απόλυτο αφεντικό του ποδοσφαιρικού τμήματος στο Λιμάνι, με τους Ερυθρολεύκους να δίνουν τα... κλειδιά, ποντάροντας στην εμπειρία του για να επαναφέρει την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πήραν απόφαση, σκάει ανακοίνωση για Πασχαλάκη - Υπογράφει ο... νεός Τσιμίκας - "Ξενερωμένος" top ξένος!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags