Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Θα τα... σκάσει ο Σαββίδης - Ανεβαίνει πολύ ο πήχης με Γκαμπιαντίνι - Αυτά ισχύουν για Πούκι
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-01 21:22:00

Θα τα... σκάσει ο Σαββίδης - Ανεβαίνει πολύ ο πήχης με Γκαμπιαντίνι - Αυτά ισχύουν για Πούκι

Sportdog Team
Θα τα... σκάσει ο Σαββίδης - Ανεβαίνει πολύ ο πήχης με Γκαμπιαντίνι - Αυτά ισχύουν για Πούκι

Μέσα στις επιλογές του ΠΑΟΚ υπάρχουν επιθετικοί από πρωταθλήματα πρώτης γραμμής, στην προσπάθεια να παρουσιαστεί στον Ιβάν Σαββίδη μια λίστα δυνατή απ’ όπου θα γίνει η τελική επιλογή. Αυτό έδωσε την αφορμή για να αναπτυχθεί φημολογία ότι ο Δικέφαλος έχει προσεγγίσει τον Μανόλο Γκαμπιαντίνι.

 

ΠΑΟΚ: Μέσα στις επιλογές του ΠΑΟΚ υπάρχουν επιθετικοί από πρωταθλήματα πρώτης γραμμής, στην προσπάθεια να παρουσιαστεί στον Ιβάν Σαββίδη μια λίστα δυνατή απ’ όπου θα γίνει η τελική επιλογή. Αυτό έδωσε την αφορμή για να αναπτυχθεί φημολογία ότι ο Δικέφαλος έχει προσεγγίσει τον Μανόλο Γκαμπιαντίνι.

Ο ύψους 1.86μ. επιθετικός ψάχνει νέο σταθμό στην καριέρα του, μετά τον υποβιβασμό της Σαμπντόρια με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2026, και το όνομά του είναι μέσα στη μεταγραφική αγορά. Αυτά τα σενάρια δεν επιβεβαιώνονται από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Ιταλός φορ ταιριάζει στην περιγραφή επιθετικού που ψάχνει ο Δικέφαλος.

Ο Γκαμπιαντίνι εχει καταγράψει στην καριέρα του 448 συμμετοχές και 113 γκολ, έχει περάσει από ομάδες όπως η Γιουβέντους, η Νάπολι, η Αταλάντα και η Σαουθάμπτον, ενώ έχει και 13 συμμετοχές/2 γκολ με την Εθνική Ιταλίας. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Γκαμπιαντίνι έπαιξε σε 35 ματς, είχε επτά γκολ και τρεις ασίστ.

Την ίδια ώρα, ο Τέεμου Πούκι είναι ένας από τους επιθετικούς που έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ, μετά την αποχώρηση του Νέλσον Ολιβέιρα και πιθανότατα του Μπράντον Τόμας ψάχνουν την αγορά για φορ κρούσης, αλλά δεν απασχολεί πραγματικά τους «ασπρόμαυρους» και σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ ο Πούκι έχει μεγάλη πρόταση από την τουρκική Σαμσουνσπόρ.

Ο Φινλανδός που είχε απασχολήσει έντονα τον Δικέφαλο το καλοκαίρι του 2018 δεν θα συνεχίσει στη Νόριτς, την οποία έχει ήδη αποχαιρετίσει, και κυκλοφορεί ελεύθερος. Ο Φινλανδός στα 33 του πλέον αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για την κορυφή της επίθεσης ωστόσο δεν είναι ο μοναδικός που έχει προταθεί στους επιτελείς του ΠΑΟΚ.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κοντά σε μεγάλη επιστροφή ο Ολυμπιακός - Προσωπική επιλογή Μαρινάκη - "Οκ" από Κορδόν λόγω Ισπανίας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags