Facebook Pixel Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Ενθουσιασμένος με την σεζόν που έκανε στην ΑΕΚ ο Γκατσίνοβιτς - "Ίσως η καλύτερη σεζόν της καριέρας μου"
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-01 22:34:00

Ενθουσιασμένος με την σεζόν που έκανε στην ΑΕΚ ο Γκατσίνοβιτς - "Ίσως η καλύτερη σεζόν της καριέρας μου"

Sportdog Team
Ενθουσιασμένος με την σεζόν που έκανε στην ΑΕΚ ο Γκατσίνοβιτς - "Ίσως η καλύτερη σεζόν της καριέρας μου"

Ως την καλύτερη χρονιά της καριέρας του χαρακτήρισε την φετινή παρουσία του στη Ένωση ο Σέρβος ποδοσφαιριστής μιλώντας σε Μέσο της Γερμανίας ενόψει του τελικού Κυπέλλου της χώρας.

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Στην γερμανική ιστοσελίδα sge4ever.de, ενόψει του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα στην Λειψία και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, μίλησε ο Σέρβος άσος της ΑΕΚ όπου τόνισε πως πιθανότατα η φετινή χρονιά ήταν η καλύτερη της καριέρας του.

«Ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια», είπε ο «Γκάτσι», ο οποίος κληθείς να απαντήσει στο σχόλιο του δημοσιογράφου πως «ήταν πολύ δυνατή η απόδοσή του με συνολικά εννέα γκο και πέντε ασίστ παίζοντας τεράστιο ρόλο στην κατάκτηση του νταμπλ ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς υποστήριξε: «Ίσως να ήταν η καλύτερη σεζόν της καριέρας μου!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη μεγάλη μεταγραφή του Παναθηναϊκού; - Βουίζει η Ευρώπη - "Στέλνουν" κορυφαίο σκόρερ της Euroleague!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags