Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Καθαρές εξηγήσεις από Λουτσέσκου - Τέτοιου τύπου φορ θέλει στον ΠΑΟΚ - Τι γίνεται με Τόμας
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-01 23:49:00

Καθαρές εξηγήσεις από Λουτσέσκου - Τέτοιου τύπου φορ θέλει στον ΠΑΟΚ - Τι γίνεται με Τόμας

Sportdog Team
Καθαρές εξηγήσεις από Λουτσέσκου - Τέτοιου τύπου φορ θέλει στον ΠΑΟΚ - Τι γίνεται με Τόμας

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ βρίσκεται σε εξέλιξη και το θέμα του επιθετικού έχει μπει στην κορυφή της λίστας. 

ΠΑΟΚ: Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ βρίσκεται σε εξέλιξη και το θέμα του επιθετικού έχει μπει στην κορυφή της λίστας. Ο Κώστας Πετρωτός ανάφερε στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" στο Metropolis 95.5 πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει τονίσει πως η απόκτηση ενός επιθετικού είναι επιτακτική ανάγκη, με σκοπό να είναι ο ποδοσφαιριστής στο στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Στέφανος Τζίμας είναι μόνος σίγουρος για τις θέσεις των φορ. Παρ' όλα αυτά ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ θα απουσιάσει όλο τον Ιούλιο, καθώς θα βρίσκεται στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19 με την Εθνική ομάδα, οπότε ο Ρουμάνος τεχνικό δεν μπορεί να το υπολογίζει για τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Αυτό ανησυχεί τον Λουτσέσκου και επιθυμεί να αποκτηθεί άμεσα βασικός επιθετικός. Η εξέλιξη στο θέμα του φορ θα επηρεάσει και την παραμονή ή μη του Μπράντον Τόμας. Ο τεχνικός του "δικεφάλου" θέλει έναν φορ με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Ισπανό, αλλά από τη στιγμή που δεν λύνεται το θέμα του βασικού φορ και δεύτερου επιθετικού οι πιθανότητες παραμονής του Μπράντον μπορεί να αυξηθούν, ειδικά από τη στιγμή που ο Τόμας γνωρίζει τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα και μπορεί να βοηθήσει άμεσα.

Ουσιαστικά η απόκτηση ενός ή δύο επιθετικών κρατάει τον Μπράντον Τόμας σε stand by. Υπάρχει μια φήμη ότι ο 28χρονος Ισπανός ζητάει 750.000 ευρώ ετησίως, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται από την πλευρά του παίκτη, με τον Τόμας να είναι ανοικτός στο οικονομικό.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του Μπράντον έχει και άλλες προτάσεις από το εξωτερικό, ενώ αναφέρεται πως υπάρχουν ορισμένες ομάδες που του προσφέρουν περισσότερα χρήματα από όσα του έπαιρνε φέτος στον ΠΑΟΚ. 

Παρ' όλα αυτά ο Ισπανός επιθυμείς να μείνει στην Τούμπα, καθώς είναι ικανοποιημένος και από τη ζωή στη Θεσσαλονίκη, αλλά και από την ομάδα, αφού είναι η μεγαλύτερη ομάδα που έχει αγωνιστεί στην καριέρα του.  

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ΠΑΟΚ έχει καταλήξει σε ορισμένα ονόματα επιθετικών, με τον Λουτσέσκου να είναι όμως ο άνθρωπος που θα δώσει τελικό "OK" για την απόκτηση του παίκτη. 

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη μεγάλη μεταγραφή του Παναθηναϊκού; - Βουίζει η Ευρώπη - "Στέλνουν" κορυφαίο σκόρερ της Euroleague!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags