Facebook Pixel Άρης - Θοδωρής Καρυπίδης: Αντεπίθεση Καρυπίδη... διαλύει τις φήμες - Έλληνας η πρώτη μεγάλη μεταγραφή του Άρη
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-01 19:24:00

Αντεπίθεση Καρυπίδη... διαλύει τις φήμες - Έλληνας η πρώτη μεγάλη μεταγραφή του Άρη!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Αντεπίθεση Καρυπίδη... διαλύει τις φήμες - Έλληνας η πρώτη μεγάλη μεταγραφή του Άρη!

Βαρύ βιογραφικό και κλάση που δεν αμφισβητείται. Έρχεται στη Θεσσαλονίκη για να στήσει τον ελληνικό κορμό της ομάδας και να βοηθήσει με την εμπειρία του τον σύλλογο να κάνει... restart.

Άρης - Ανδρέας Σάμαρης: Με τους Κίτρινους έχει συνδεθεί το όνομα του Έλληνα άσου, καθώς μετά από μια "γεμάτη" σεζόν στη Ρίο Άβε φαίνεται ότι θέλει να επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ για να αγωνιστεί ξανά.

Ο 34χρονος άσος είχε 27 συμμετοχές και 1 γκολ φέτος, η αξία του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο ανέρχεται περίπου στο μισό εκατ. ευρώ και είναι δεδομένο ότι μπορεί να δώσει λύσεις σε πολλές θέσει: Όπως έκανε και στην Μπενφίκα, φέτος, στη Ρίο Άβε, αγωνίστηκε κυρίως ως 6άρι (και 8άρι), αλλά και στις θέσεις του δεξιού και αριστερού στόπερ σε τριάδα.

Σε κάθε περίπτωση η αξία του Σάμαρη είναι δεδομένη και σε αυτό φαίνεται ότι ποντάρει και ο Θοδωρής Καρυπίδης που θέλει να τον φέρει στην Ελλάδα ξανά.

"Χαφ που παίζει και στόπερ - Συμπληρωματική λύση - Έχει να δώσει"

Το sportdog επικοινώνησε με τον Κώστα Ζάγκα, δημοσιογράφο που γνωρίζει πολύ καλά το πορτογαλικό ποδόσφαιρο, για να σχολιάσει το θέμα.

"Ψιλο-αδιάφορη σεζόν έκανε στην αρχή, αλλά στον δεύτερο γύρο ανέβηκε και έπαιζε πιο πολύ βασικός. Γενικά η Ρίο Άβε δεν έκανε κάτι εξαιρετικό φέτος και, μοιραία, επηρεάστηκε και αυτός", σχολίασε αρχικά ο καλος συνάδελφος και στη συνέχεια προσθέσε: "Στην Μπενφίκα ήταν καλός, είχε βοηθήσει αρκετά, αλλά έχουν περάσει τα χρόνια. Προφανώς δεν είναι ο ίδιος παίκτης πια"

Σε ποιες θέσεις αγωνίστηκε;

"Κυρίως ως χαφ έπαιζε αλλά όταν είχε τιμωρίες τον έβαζε και στόπερ ο προπονητής του. Και στην Μπενφίκα τον είχαν δοκιμάσει στα στόπερ".

Μπορεί να σταθεί στο επίπεδο του Άρη;

"Το επίπεδο της Ρίο Άβε δεν είναι μακριά από εκείνο του Άρη. Θα μπορούσε να έρθει ως βοηθητικός, καλή λύση ακούγεται για συμπληρωματική. Είναι στο κλείσιμο της καριέρα του αλλά έχει ακόμα να δώσει".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags