Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Καρφιά" από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ - "Δεν είναι λύση μόνο οι μεταγραφές - Κάποιοι δεν πήραν ευκαιρίες"
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-02 00:05:00

"Καρφιά" από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ - "Δεν είναι λύση μόνο οι μεταγραφές - Κάποιοι δεν πήραν ευκαιρίες"

Sportdog Team
"Καρφιά" από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ - "Δεν είναι λύση μόνο οι μεταγραφές - Κάποιοι δεν πήραν ευκαιρίες"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε τόσο στη φετινή σεζόν της ομάδας, αλλά και στον σχεδιασμό της επόμενης.

Παναγιώτης Κερμανίδης: Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και μίλησε για τους Έλληνες που αγωνίζονται στο εξωτερικό και το γεγονός ότι δεν θέλουν να επιστρέψουν πίσω.

''Οι συμπεριφορές είναι διαφορετικές που αντιμετωπίζουν οι παίκτες. Το πρώτο πράγμα είναι η εμπιστοσύνη, το δεύτερο οι ευκαιρίες που παίρνουν, το τρίτο και κυριότερο η αξιοκρατία και το τέταρτο ότι δεν χάνουν τα λεφτά τους. 

Πολύ καλά κάνουν τα παιδιά και δεν θέλουν να επιστρέψουν στην πατρίδα αφού εδώ δεν αλλάζουν τα συμφέροντα και δεν δίνονται ευκαιρίες. 

Όταν πηγαίνουν έξω παίρνουν ευκαιρίες και οι περισσότεροι από αυτούς τις αρπάζουν. Η αξιοκρατία είναι το κυριότερο και στην Ελλάδα σχεδόν καθόλου δεν δίνονται ευκαιρίες στα δικά μας παιδιά. Υπάρχει τρομερή ξενομανία και γι΄ αυτό βλέπουμε άδεια γήπεδα. 

Εστιάζουμε μόνο τι γίνεται στη Super League 1. Δεν είναι μόνο η πρώτη κατηγορία στο ποδόσφαιρο. Αν δείτε τι γίνεται πιο κάτω θα φρίξετε. Με στεναχωρούν οι ομάδες και οι προπονητές που δεν δίνουν ευκαιρίες στα νέα παιδιά που είναι περιουσιακά στοιχεία των συλλόγων κι από αυτά βγάζουν χρήματα. 

Ο ξένος προπονητής νοιάζεται μόνο για το αποτέλεσμα, να μην φύγει αύριο, να ολοκληρώσει το συμβόλαιό του και να μην χάσει τα χρήματά του». 

Για τον ΠΑΟΚ: «Είναι δυνατόν να θέλει μεταγραφές; Επειδή έχω μιλήσει με ανθρώπους του εξωτερικού και συζητάμε για το ποδόσφαιρο μου αναφέρουν πως γίνεται ο ΠΑΟΚ να θέλει οκτώ μεταγραφές ενώ αυτή η ομάδα πήγε τελικό Κυπέλλου. Και εσείς βάζετε το χέρι στη φωτιά για τις μεταγραφές. Δεν θέλω να γίνω κακός, αλλά δεν είμαι αυτής της άποψης ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου. 

Δεν είναι λύση μόνο οι μεταγραφές. Όταν δεν δίνεις ευκαιρίες σε όλο το ρόστερ σου δεν γίνεται να βγαίνεις ξαφνικά και κάποιους να τους βγάζεις άχρηστους. Κάποιοι δεν πήραν ευκαιρίες. Κάναμε τη δεύτερη ομάδα. Δεν θα μπορούσαν κάποια παιδιά από εκεί να βρίσκονται στον πάγκο και να πάρουν χρόνο συμμετοχής σε παιχνίδια με υποδεέστερες ομάδες και σε ματς Κυπέλλου; Πρέπει να δούμε τι υλικό έχουμε και να βγάλουμε μια 24άδα ποδοσφαιριστών'», είπε ο Παναγιώτης Κερμανίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το deal της χρονιάς στο Λιμάνι - Ήρθε τζάμπα, φεύγει μόνο με 15 εκατ. - "Χουνέρι" από Μύκονο ο… ανεπιθύμητος! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags