Facebook Pixel Ολυμπιακός: Το deal της χρονιάς στο Λιμάνι - Ήρθε τζάμπα, φεύγει μόνο με 15 εκατ. - "Χουνέρι" από Μύκονο ο… ανεπιθύμητος!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-01 18:18:00

Το deal της χρονιάς στο Λιμάνι - Ήρθε τζάμπα, φεύγει μόνο με 15 εκατ. - "Χουνέρι" από Μύκονο ο… ανεπιθύμητος!

του Παναγιώτη Νικολάου

Η τεράστια πρόταση και ποιον... διώχουν, αλλά δεν φεύγει! Ένα ιδιαίτερο καλοκαίρι ετοιμάζονται να ζήσουν στον Πειραιά, όπου θέλουν να προχωρήσουν σε μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ. Από τη μία υπάρχουν παίκτες που είναι απαραίτητοι και δεν θέλουν να τους χάσουν, αλλά υπάρχει δεδομένο ενδιαφέρον από το εξωτερικό και από την άλλη ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται, αλλά έχουν μεγάλα συμβόλαια και δεν θέλουν να τα λύσουν. Διαβάστε στο Sportdog.gr δύο τρανταχτά παραδείγματα.

Ολυμπιακός: Πολλά φαίνεται να είναι τα μεταγραφικά μέτωπα που καλείται να διαχειριστεί με το... καλημέρα ο Αντόνιο Κορδόν στους Ερυθρόλευκους και μάλιστα δεν αφορούν μόνο την απόκτηση παικτών, αλλά και τις προτάσεις που είναι πιθανόν να έρθουν για παίκτες της ομάδας, κάτι που σίγουρα θα συμβεί μετά την άφιξη του νέου προπονητή. Μάλιστα η πιο... καυτή υπόθεση δεν είναι άλλη από αυτή του Χουάνγκ, μιας και οι εμφανίσεις του φέτος έχει κάνει τόσο την Φράιμπουργκ όσο και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης να ενδιαφέρονται σοβαρά ώστε να τον αποκτήσουν.

Οι Πειραιώτες το περασμένο καλοκαίρι χτύπησαν... φλέβα χρυσού μιας και απέκτησαν τον Κορεάτη ως ελεύθερο, με τον ίδιο να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το 2025 και με την παρουσία του στην ομάδα να έχει... εκτινάξει την χρηματιστηριακή του αξία. Πιο συγκεκριμένα ο Χουάνγκ ερχόμενος στον Πειραιά κόστιζε 3 εκατομμύρια ευρώ, όμως έπειτα από 40 συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις στο Λιμάνι, και 5 γκολ αλλά και 4 ασίστ έχει φτάσει να κοστίζει 4,5 εκατομμύρια και μάλιστα σε μια χρονιά που οι Ερυθρόλευκοι δεν είχαν καλή παρουσία στην Ευρώπη. Όσον αφορά τις αξιώσεις των Ερυθρολεύκων; Αυτές ξεπερνούν τα 15 εκατομμύρια ευρώ!

Όσον αφορά το ενδιαφέρον των γερμανικών ομάδων, ακόμα δεν έχει γίνει επίσημο με την μορφή πρότασης, όμως στον Πειραιά θεωρούν πως κάτι τέτοιο ίσως να μην αργήσει να συμβεί. Την ίδια στιγμή πάντως οι άνθρωποι των Ερυθρόλευκων είναι ξεκάθαροι πως δεν θέλουν να δουν τον Κορεάτη να αποχωρεί, μιας και θέλουν να "χτίσουν" πάνω του τη μεσαία γραμμή της νέας σεζόν. Άλλωστε δεν μπορεί κανείς να τους κατηγορήσει μιας και φέτος ο Χουάνγκ θα έχει την ευκαιρία να ξεκουραστεί το καλοκαίρι, κάτι που πέρσι δεν συνέβη, ενώ την ίδια στιγμή θα έχει προσαρμοστεί πλήρως στην ομάδα μετά από έναν χρόνο στον Πειραιά. Αυτό σημαίνει ότι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν θα δώσουν ιδιαίτερη βάση σε όσες προτάσεις έρθουν για τον Χουάνγκ το προσεχές καλοκαίρι, έχοντας μάλιστα σαν μεγάλο... όπλο την επιθυμία του παίκτη να παραμείνει.

 

Στη Μύκονο ο Γκάρι… δεν θέλει να φύγει!

Την ίδια στιγμή πάντως ακόμα ένα θέμα που παραμένει στον... αέρα στο Λιμάνι είναι και η υπόθεση του Γκάρι Ροντρίγκες. Μπορεί τον τελευταίο καιρό οι φήμες να ήταν πολλές που ανέφεραν ότι ο Αφρικανός είναι έτοιμος να λύσει το συμβόλαιό του με την ομάδα όμως κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί. Ο 32χρονος έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο παρά το γεγονός της σίγουρα σημαντικής βοήθειας που έχει δώσει κατά καιρούς ο παίκτης, το γεγονός ότι έχει παίξει μόλις 51 φορές, έχοντας 8 γκολ και μόλις 4 ασίστ, αλλά και οι συχνοί τραυματισμοί έχουν κάνει τους ανθρώπους της ομάδας να θέλουν να απεμπλακούν από το συμβόλαιό του.

Η αξία του Γκάρι μάλιστα δείχνει τα πάντα για την αγωνιστική κατάστασή του μιας και από τα 4 εκατομμύρια έχει πέσει στα 2, με τον ίδιο πάντως να μην δείχνει διάθεση για νέο βήμα στην καριέρα του. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες τον τελευταίο καιρό ο 32χρονος είναι στη Μύκονο, όπου και κάνει διακοπές, χωρίς να δείχνει διάθεση να λύσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και μένει να φανεί αν έρθει κάποια πρόταση για τον ίδιο από κάποια ομάδα. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Γκάρι Ροντρίγκες δύσκολα θα αγωνιστεί ξανά με τα Ερυθρόλευκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κοντά σε μεγάλη επιστροφή ο Ολυμπιακός - Προσωπική επιλογή Μαρινάκη - "Οκ" από Κορδόν λόγω Ισπανίας!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags