Facebook Pixel Εξελίξεις στον Ολυμπιακό με προπονητή - Νέο όνομα στη λίστα Κορδόν
| 2023-06-02 09:27:00

Εξελίξεις στον Ολυμπιακό με προπονητή - Νέο όνομα στη λίστα Κορδόν - "Έπαιξε" και για αντι-Μαρτίνς!

Sportdog Team

Οι Πειραιώτες γνωρίζουν καλά την περίπτωση του Χαβιέρ Καγέχα, που υπάρχει σήμερα στα πρωτοσέλιδα του Πρωταθλητή και της Sportday!

Πολλά ονόματα από την Ιβηρική έχουν συνδεθεί το τελευταίο διάστημα με τον Ολυμπιακό, από τον Ιραόλα μέχρι τον Μπορδαλάς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι Πειραιώτες δεν συνεχίζουν να έχουν ανοιχτές τις ευαίσθητες κεραίες τους.

Γιατί το όνομα του Χαβιέρ Καγέχα υπάρχει σήμερα στο ρεπορτάζ, του Iσπανού προπονητή που είχε "παίξει" δυνατά και το προηγούμενο καλοκαίρι για τον πάγκο της ομάδας.

Ο Καγέχα διεκδικεί την άνοδο με τη Λεβάντε στην Primera Division και δίνει τα δύο κρίσιμα παιχνίδια με την Αλμπαθέτε αύριο (3/6) και την προσεχή Τετάρτη (7/6), ενώ οι υποχρεώσεις που δυνητικά μπορεί να έχει με την ομάδα του θα ολοκληρωθούν στις 17 Ιουνίου και, παράλληλα, το συμβόλαιό του με τον ισπανικό σύλλογο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024.

Ο Ολυμπιακός ψάνει για λύση στο θέμα τού τεχνικού μέχρι το πολύ το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου και, άρα, η περίπτωση του Καγέχα εκ των πραγμάτων είναι δύσκολη...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags