Facebook Pixel Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟΚ με τον φορ - Τι ζήτησε ο Λουτσέσκου
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-02 09:47:00

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟΚ με τον φορ - Τι ζήτησε ο Λουτσέσκου - "Ξηλώνεται" ο Σαββίδης;

Sportdog Team
Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟΚ με τον φορ - Τι ζήτησε ο Λουτσέσκου - "Ξηλώνεται" ο Σαββίδης;

O Ραζβάν Λουτσέσκου καίγεται να αποκτήσει άμεσα τον βασικό φορ του για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Στον ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει πως η απύλτη προτεραιότητα είναι η απόκτηση του βασικού σέντερ φορ, του αντί - Ολιβέιρα δηλαδή, με την ελπίδα η ομάδα να πάρει πολλά περισσότερα από αυτά που πήρε από τον Πορτογάλο φορ.

Ο Λουτσέσκου υπογραμμίζει την ανάγκη άμεσα να βρεθεί ο παίκτης πάνω στον οποίο θα χτιστεί το επιθετικό πλάνο της νέας σεζόν! Εξαλλου ο ΠΑΟΚ τοΝ Ιούλιο ο ΠΑΟΚ θα στερηθεί και των υπηρεσιών του Στέφανου Τζίμα που θα είναι με την εθνική U19 στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Κοινώς, ο ΠΑΟΚ πρέπει να κινηθεί τάχιστα! Η προεργασία από όλους τους εμπλεκόμενους έχει ήδη γίνει και οι παίκτες που εξετάστηκαν έχουν συζητηθεί σε αυτές τις τηλεδιασκέψεις. Πλέον, ο ΠΑΟΚ έχει καταλήξει στις περιπτώσεις που θεωρούνται ικανές να καλύψουν τις ανάγκες της ομάδας, έχει αποσπάσει το ΟΚ του Λουτσέσκου και περιμένει από τον Ιβάν Σαββίδη το τελικό έναυσμα για να μπει στην φάση των τελικών διαπραγματεύσεων από τις οποίες θα προκύψει ο εκλεκτός.

Όπως και να έχει το... βάρος πέφτει στο πόσο άμεσα θα διαθέσει χρήματα ο Σαββίδης, αφού ο Λουτσέσκου έχει καταλήξει σε συγκεκιρμένες επιλογές.

Μετά θα ακολουθήσει και η κίνηση για δεύτερο επιθετικό

Επειδή αιωρούνται πάντα τα ονόματα των Μπράντον και Κρμέντσικ, σύμφωνα με την Metrsport, οισυγκεκριμένοι είναι στη λίστα των παικτών για την θέση του μπακ απ του βασικού φορ. Είναι σταντ μπάι, αλλά η αλήθεια είναι ότι όταν αποκτηθεί ο πρώτος και βασικός, τότε ο ΠΑΟΚ θα μπει στην διαδικασία να κινηθεί και για τον δεύτερο που μαζί με τον Τζίμα θα συμπληρώσουν την τριάδα των επιθετικών της σεζόν. Δεν αποκλείεται, φυσικά, ο ΠΑΟΚ να ψάξει και για κάτι άλλο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags