Facebook Pixel Λουίς Πάλμα: Αποκαλυπτικός ο Πάλμα! Ατάκες για το ενδιαφέρον ομάδων - "Ονειρεμένη σεζόν..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-02 11:45:00

Αποκαλυπτικός ο Πάλμα! Ατάκες για το ενδιαφέρον ομάδων - "Ονειρεμένη σεζόν..."

Sportdog Team
Αποκαλυπτικός ο Πάλμα! Ατάκες για το ενδιαφέρον ομάδων - "Ονειρεμένη σεζόν..."

Ο επιθετικός των Κίτρινων μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του όπου και αναφέρθηκε τόσο στο ενδεχόμενο μεταγραφής του, όσο και στην χρονιά που έκανε με τη φανέλα του Άρη, που... εκτόξευσε τις μετοχές του.

Λουίς Πάλμα: Σε δηλώσεις του στην Ονδούρα, ο Λουίς Πάλμα αναφέρθηκε στον Άρη, στο μέλλον του, στο ενδεχόμενο μεταγραφής του, αλλά και στην Εθνική ομάδα της Ονδούρας.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα hondudiario, σχετικά με τη φετινή σεζόν του στη Θεσσαλονίκη, σχολίασε:

«Προσωπικά και με τον τρόπο που τελείωσα το πρωτάθλημα, παρά τον τραυματισμό, ήταν μια ονειρεμένη σεζόν γιατί μπόρεσα να σκοράρω τα γκολ και τις ασίστ που επιθυμούσα. Ήθελα να κάνω περισσότερα, αλλά οι τερματοφύλακες και τα δοκάρια με σταμάτησαν».

Για το θέμα της μεταγραφής του είπε:

«Δεν ξέρω ακόμα, υπάρχουν πολλές φήμες, αλλά τίποτα στα χαρτιά. Πρέπει να παρουσιαστώ στην προετοιμασία με τον Άρη, με τον οποίο έχω συμβόλαιο τριών ετών. Έρχεται ο Ιούνιος και ευχόμαστε να κινηθεί κάτι. Θα μου άρεσε να πάω στην Premier League. Εάν υπάρξουν επιλογές, θα διαλέξω αυτή που είναι καλύτερη για μένα».

Όσο για την Εθνική Ονδούρας και τη συμμετοχή στο Gold Cup σχολίασε:

«Κανένα στέλεχος της Ομοσπονδίας δεν έχει μιλήσει μαζί μου. Θα μιλήσω με τον εκπρόσωπό μου για να δω τι θα συμβεί», προσθέτοντας για τον προπονητή του, Ντιέγκο Βάσκεθ: «Το κάναμε μια φορά, αλλά μόνο για το πώς τα πήγαινα στην Ελλάδα. Αυτά είναι τεχνικά θέματα στα οποία δεν μπαίνω και τα σέβομαι. Με τον Ντιέγκο, απλώς σκύβω το κεφάλι και συνεχίζω να δουλεύω», είπε ο Λουίς Πάλμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τόμπσον η Νο1 επιλογή Μπαρτζώκα - Μάχη με Αρμάνι για Νέιπιρ - Έκπληξη στο Λιμάνι με Λούντμπεργκ (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags