Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Σκάει" επιστροφή προπονητή στον Ολυμπιακό; - Νέα ονόματα για τον πάγκο των Ερυθρόλευκων
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-02 12:07:00

"Σκάει" επιστροφή προπονητή στον Ολυμπιακό; - Νέα ονόματα για τον πάγκο των Ερυθρόλευκων

Sportdog Team
"Σκάει" επιστροφή προπονητή στον Ολυμπιακό; - Νέα ονόματα για τον πάγκο των Ερυθρόλευκων

Η έλευση του Αντόνιο Κορδόν στην Αθήνα έχει βάλει σε προτεραιότητα την εύρεση προπονητή στους Ερυθρόλευκους, την ίδια στιγμή που νέα ονόματα εμφανίζονται στο... τραπέζι της ομάδας.

Νίκος Σταματέλος: Ο Χαβιέρ Καγέχα και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι δύο ονόματα που έχουν έρθει τις τελευταίες ώρες στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, πέρα από αυτά τον Ιραόλα και Μπορδαλάς όπως ανέφερε ο έμπειρος ρεπόρτερ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ήρθαν στο προσκήνιο τις τελευταίες ώρες δύο προπονητές με τους οποίους έχει συνεργαστεί ο Κορδόν, ο Καγέχα και ο Ζαρντίμ. Ο πρώτος είναι στη Λεβάντε και δίνει μπαράζ ανόδου στη La Liga, επομένως μπορεί να αργήσει αυτή η υπόθεση. Ο Πορτογάλος δεν έχει ανανεώσει με την Σαμπάμπ και όσο δεν υπογράφει, είναι στη λίστα, αλλά όχι στην κορυφή. Περιμένουμε τη συνάντηση του Κορδόν με τον Μαρινάκη, που μπορεί να γίνει ακόμη και σήμερα», τόνισε.

Σχετικά με την πρόταση στον Σεντρίκ Μπακαμπού: «Ο Ολυμπιακός έχει κάνει συγκεκριμένη πρόταση στον Μπακαμπού και δεν θα ανέβει άλλο. Του δίνει με τα μπόνους πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο για διετές συμβόλαιο, αλλά αν ισχύει η πρόταση από την Αλ Νασρ του Ντουμπάι για 2,5 εκατ. είναι πολύ δύσκολο να μείνει», είπε ο Νίκος Σταματέλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώτη κίνηση Κορδόν στο Λιμάνι - Φέρνει… Ποντένσε και παίκτη από Αργεντινή - Μεγάλη αλλαγή στου Ρέντη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags