Facebook Pixel ΑΕΚ: Αποκαλυπτικός Κετσετζόγλου για τα μεταγραφικά της ΑΕΚ - Αυτά τα δεδομένα για Στάνκοβιτς, Άμραμπατ και Τζαβέλλα
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-02 12:14:00

Αποκαλυπτικός Κετσετζόγλου για τα μεταγραφικά της ΑΕΚ - Αυτά τα δεδομένα για Στάνκοβιτς, Άμραμπατ και Τζαβέλλα

Sportdog Team
Αποκαλυπτικός Κετσετζόγλου για τα μεταγραφικά της ΑΕΚ - Αυτά τα δεδομένα για Στάνκοβιτς, Άμραμπατ και Τζαβέλλα

Σε πρώτο πλάνο είναι τα μεταγραφικά στην Ένωση με τις αποχωρήσεις να είναι αυτές που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον όπως φαίνεται τον επόμενο καιρό.

ΑΕΚ: Για το μέλλον των Τσίτσαν Στάνκοβιτς, Νόρντιν Άμραμπατ και Γιώργου Τζαβέλλα στην Ένωση μίλησε ο Κώστας Κετσετζόγλου μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν έχει έρθει κάποια πρόταση για Στάνκοβιτς στην ΑΕΚ, αλλά δεν αποκλείεται να έρθει. Ο ίδιος έφυγε για διακοπές και δεν είπε κάτι ότι θέλει να φύγει, ούτε από την ΑΕΚ υπάρχει τέτοια πρόθεση. Δεν υπάρχει καμία πρεμούρα από την ομάδα να φύγει. Αν έρθει πρόταση, θα το δούμε. Στις προτεραιότητες της ομάδας δεν είναι η απόκτηση τερματοφύλακα.

Οι υποθέσεις Άμραμπατ και Τζαβέλλα θα ξεκαθαρίσουν τη Δευτέρα. Θα συναντηθεί τη Δευτέρα ο Αλμέιδα με τον Κονέ και την διοίκηση. Εκτιμώ ότι αν τους γίνει πρόταση, το πιθανότερο είναι να μείνουν. Ίσως όμως οι πιθανότητες να μην τους γίνει πρόταση να είναι λιγότερες από το να τους γίνει», είπε ο έμπειρος ρεπόρτερ.

Για τα μεταγραφικά: «Η ΑΕΚ είναι ήδη ενεργή σε κάποιες κινήσεις που θέλει να κάνει, για το κέντρο, την επίθεση και σέντερ μπακ. Δεν υπάρχει όμως κάποια βιασύνη, ούτε κάποια προτεραιότητα. Οι στόχοι θα οριστικοποιηθούν στη συνάντηση με τον Αλμέιδα τη Δευτέρα», ανέφερε, ενώ παράλληλα τόνισε πως μέχρι το τέλος του μήνα αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων διαρκείας  της ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώτη κίνηση Κορδόν στο Λιμάνι - Φέρνει… Ποντένσε και παίκτη από Αργεντινή - Μεγάλη αλλαγή στου Ρέντη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags