Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αλλαγές στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού - Τι ισχύει με τα στόπερ και τη θέση του αριστερού μπακ
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-02 12:35:00

Αλλαγές στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού - Τι ισχύει με τα στόπερ και τη θέση του αριστερού μπακ

Sportdog Team
Αλλαγές στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού - Τι ισχύει με τα στόπερ και τη θέση του αριστερού μπακ

Η αποχώρηση του Σάρλια φέρνει αλλαγές στα μεταγραφικά των Πρασίνων ενόψει της νέας σεζόν, κάτι που ισχύει και για τη θέση του αριστερού μπακ μιας και σχετίζεται με την κατάσταση του Γκάνεα.

Παναθηναϊκός: Για την κατάσταση που υπάρχει στους Πράσινους μετά την αποχώρηση του Ζβόνιμιρ Σάρλια αλλά και την διάθεση των Πρασίνων να βάλουν ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα στο κέντρο της άμυνας μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Από τη στιγμή που μπήκαν οι δύο πλευρές σε διαπραγμάτευση είχε φανεί μια πάρα πολύ μεγάλη απόσταση. Η πλευρά του Σάρλια ζητούσε τριπλασιασμό των αποδοχών του, δεν υπήρχε διάθεση να κατέβει ή να διαπραγματευτεί και έτσι ο Παναθηναϊκός, που θα κρατούσε είτε τον Σάρλια είτε τον Πούγγουρα ως τέταρτη λύση, αποφάσισε να μην του ανανεώσει το συμβόλαιο. Απόλυτα λογικό θα έλεγα εγώ, με βάση και τον ρόλο που θα είχε.

Του είχε κάνει πρόταση πάντως με βελτιωμένες αποδοχές. Πλέον θα κοιτάξουν το κενό με μια ακόμα μεταγραφή, υπάρχουν λίγες πιθανότητες να παραμείνει ο Πούγγουρας, οπότε το πιο πιθανό σενάριο είναι ο Παναθηναϊκός να πάρει δύο κεντρικούς αμυντικούς αυτό το καλοκαίρι. Έναν εν δυνάμει βασικό για να συνθέσει μια πολύ δυνατή τριπλέτα μαζί με Σένκεφελντ και Μάγκνουσον και έναν ακόμα στόπερ για εναλλακτική λύση. Πρέπει να πούμε ότι ο Σάρλια με το σπαθί του το γύρισε πέρυσι, ήταν ένας τίμιος στόπερ τη δεύτερη σεζόν του», είπε μεταξύ άλλων.

Την ίδια στιγμή ο έμπειρος ρεπόρτερ τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός κινείται στην αγορά, χωρίς να έχει βγει κάτι προς τα έξω αλλά από Δευτέρα (05/06) θα αρχίσουν να γίνονται γνωστά περισσότερα πράγματα, ενώ όσον αφορά την περίπτωση του Γκάνεα σημείωσε ότι ο Ρουμάνος πάει καλύτερα αλλά οι Πράσινοι καλούνται άμεσα να πάρουν απόφαση για το αν θα αποκτηθεί άλλο αριστερό μπακ για να μην υπάρχει πρόβλημα στα προκριματικά για την Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τόμπσον η Νο1 επιλογή Μπαρτζώκα - Μάχη με Αρμάνι για Νέιπιρ - Έκπληξη στο Λιμάνι με Λούντμπεργκ (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags