Facebook Pixel Σταύρος Πήλιος: Έτοιμος για επόμενο βήμα στην καριέρα του ο Πήλιος - "Πρόκληση η ΑΕΚ" - Ατάκες για Αλμέιδα
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-02 15:13:00

Έτοιμος για επόμενο βήμα στην καριέρα του ο Πήλιος - "Πρόκληση η ΑΕΚ" - Ατάκες για Αλμέιδα

Sportdog Team
Έτοιμος για επόμενο βήμα στην καριέρα του ο Πήλιος - "Πρόκληση η ΑΕΚ" - Ατάκες για Αλμέιδα

Για τις πρώτες του σκέψεις σχετικά με την πρόκληση που έχει μπροστά του σαν ποδοσφαιριστής της Ένωσης, αλλά και τον Αργεντίνο τεχνικό μίλησε ο νεαρός ποδοσφαιριστής.

Σταύρος Πήλιος: Για τη μεταγραφή του στην Ένωση και τον ρόλο που έπαιξε ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε ο 22χρονος ποδοσφαιριστής στην ιστοσελίδα «passports.gr», όντας πλέον στο δυναμικό της ΑΕΚ.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα ανήκω στην οικογένεια της ΑΕΚ. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμένα αλλά θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου ώστε να πετύχω τόσο εγώ όσο και η ομάδα τους στόχους της».

Όσο για το ρόλο του Αλμέιδα και το τι ειπώθηκε μεταξύ τους: «Είναι τιμή μου που θα συνεργαστώ με τον κύριο Αλμέιδα. Πιστεύω ότι έχω πολλά να μάθω από εκείνον και θα με βοηθήσει να εξελιχθώ ως άνθρωπος αλλά και ως ποδοσφαιριστής. Μου είπε να δουλέψω σκληρά να έχω πάθος και να μην φοβάμαι τίποτα».

Όσο για την μέχρι τώρα ομάδα του: «Ο ΠΑΣ είναι η οικογένεια μου, το σπίτι μου. Έζησα πολλές καλές αλλά και άσχημες στιγμές. Χρωστάω πολλά στον ΠΑΣ Γιάννινα γιατί μου έμαθε πως είναι το ποδόσφαιρο και με μεγάλωσε μέσα σε αυτή την οικογένεια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης και στον κόσμο που όλα αυτά τα χρόνια μου έδειξε την αγάπη του», είπε ο Σταύρος Πήλιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβα" Γιαννακόπουλου πριν τον Ολυμπιακό - "Αυτοί οι διαιτητές δηλώνουν περήφανοι γαύροι - ΦΩΤΟ στο ΣΕΦ"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags