Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Έξαλλος με Λουτσέσκου παλαίμαχος του ΠΑΟΚ - "Σηκώνω τα χέρια ψηλά - Δεν αντέχουμε τα ίδια και τα ίδια"
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-02 17:58:00

Έξαλλος με Λουτσέσκου παλαίμαχος του ΠΑΟΚ - "Σηκώνω τα χέρια ψηλά - Δεν αντέχουμε τα ίδια και τα ίδια"

Sportdog Team
Έξαλλος με Λουτσέσκου παλαίμαχος του ΠΑΟΚ - "Σηκώνω τα χέρια ψηλά - Δεν αντέχουμε τα ίδια και τα ίδια"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος παίκτης του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε με... σκληρή γλώσσα στις επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού της ομάδας.

Μιχάλης Λεοντιάδης: Με σκληρή γλώσσα σχολίασε τις επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ μιλώντας στον FOCUS 103,6 FM, αναλύοντας τόσο την χρονιά που τελείωσε, αλλά και το τι πρέπει να γίνει το καλοκαίρι.

"Χάσαμε το νταμπλ φέτος, το λέω και το πιστεύω, αλλά δεν είχαμε πάγκο και με τις επιλογές του Λουτσέσκου, εγώ σηκώνω ψηλά τα χέρια. Οι μεγάλοι σε ηλικία δεν μπορούν πλέον, αυτός επιμένει. Στον τελικό, έβαλε αυτούς που θα έφευγαν, ακόμη περιμένω να παίξει ο Ντάντας, που τουλάχιστον τρέχει. Ο ΠΑΟΚ είναι για πρωταθλητής και κυπελλούχος, δεν είναι για τρίτος και τέταρτος με Σαββίδη ιδιοκτήτη.

Κι εγώ να πάω προπονητής τριτο-τέταρτος θα βγω, αλλά οι παίκτες κάνουν τον προπονητή. Όταν δεν ζητάς παίκτες από τον μεγαλομέτοχο και κρατάς τους μεγάλους σε ηλικία, τότε κάτι άλλο συμβαίνει. Οι ομάδες στηρίζονται στους έμπειρους, αλλά κυρίως σε 24-25 χρονών παιδιά με ψυχή και δυνάμεις για να τρέχουν μέσα στο γήπεδο. Εμείς παίζουμε με μεγάλους.

Έφυγε κι ο Μπίσεσβαρ, ας κάνουν και ένα ευχαριστήριο και στον Καντουρί, που έγινε εκατομμυριούχος στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν πρόσφερε σχεδόν τίποτα και ας φτιάξουν μια ομάδα με παίκτες με ψυχή, θέλουμε παικταράδες για την επίθεση, δεν αντέχουμε τα ίδια και τα ίδια…", είπε ο Μιχάλης Λεοντιάδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τόμπσον η Νο1 επιλογή Μπαρτζώκα - Μάχη με Αρμάνι για Νέιπιρ - Έκπληξη στο Λιμάνι με Λούντμπεργκ (Vid)


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags