Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αποθέωσε Μπίσεσβαρ παλαίμαχος του ΠΑΟΚ - "Το καλύτερο 10αρι μετά τον Κούδα - Ήρθαν παίκτες που δεν έπρεπε"
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-02 15:45:00

Αποθέωσε Μπίσεσβαρ παλαίμαχος του ΠΑΟΚ - "Το καλύτερο 10αρι μετά τον Κούδα - Ήρθαν παίκτες που δεν έπρεπε"

Sportdog Team
Αποθέωσε Μπίσεσβαρ παλαίμαχος του ΠΑΟΚ - "Το καλύτερο 10αρι μετά τον Κούδα - Ήρθαν παίκτες που δεν έπρεπε"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου αναφέρθηκε τόσο στον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, όσο και στις κινήσεις της ομάδας στο μεταγραφικό παζάρι.

Γιώργος Κωστίκος: Σε μία συνέντευξη πραγματικό... ποταμό προχώρησε έπειτα από οκτώ χρόνια, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αποκλειστικά στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα». Με αφορμή την ολοκλήρωση της «ασπρόμαυρης» καριέρας του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, τον οποίο έφερε ο ίδιος στον Δικέφαλο, ενώ ο διευθυντής του τμήματος σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε και για τον τρόπο λειτουργίας του τομέα του, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως ο ίδιος απέχει τον τελευταίο ενάμισι χρόνο, ενώ ανέφερε «Έχουν περάσει πολλοί παίκτες από τον ΠΑΟΚ που δεν είναι για τον ΠΑΟΚ».

Αρχικά ανέφερε για τον ίδιο όπου διετέλεσε προπονητής, αθλητικός διευθυντής και από την ημέρα που ήρθε στον Δικέφαλο ο Ιβάν Σαββίδης, υπεύθυνος του τμήματος σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ: «Ήρθα 18 και είμαι τώρα 65, αλλά όταν ακόμα και εμείς φύγουμε θα συνεχίσει να υπάρχει ο ΠΑΟΚ, εμείς βάζουμε το δικό μας λιθαράκι».

Για την τοποθέτηση του Άγγελου Αναστασιάδη πως: «Ο Μπίσεσβαρ είναι το μεγαλύτερο δεκάρι μετά τον Γιώργο Κούδα»: «Για εμένα προσωπικά είναι πολύ εύστοχη η τοποθέτηση του Άγγελου, όποιος αγαπάει το όμορφο ποδόσφαιρο καταλαβαίνει ότι είναι εύστοχη η τοποθέτηση του».

Για το πως ήρθε ο Μπίσεσβαρ στον ΠΑΟΚ και για άλλες περιπτώσεις παικτών: «Τον είχα δει ζωντανά στην Τουρκία, είδα τον Μπίσεσβαρ στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Κάμπος και εισηγήθηκα στον κύριο Μίχελ για να αποκτηθεί, αλλά και τους δύο παίκτες τους παρακολουθούσα τόσο στην Ολλανδία όσο και στην Τουρκία που αγωνιζόντουσαν παλαιότερα. Είναι η περίοδος όπου χτίστηκε ο νταμπλούχος ΠΑΟΚ, όπου είχε έρθει ο Κρέσπο, ο Βαρέλα, που ήταν αυτός μόνο που είχαμε πληρώσει τότε. Την επόμενη χρονιά ήρθε ο Βιεϊρίνια, τον οποίο ήθελε το αφεντικό και πρόκειται για τον ηγέτη της ομάδας μας. Μετά ήρθε ο Πρίγιοβιτς με τον Μαουρίσιο, με τον οποίο ήταν τρελαμένος και ο Άρνεσεν».

Για την χρονιά του πρωταθλήματος: «Τον Δεκέμβριο πήραμε τον Γιαννούλη πίσω από τον Ατρόμητο, αποκτήσαμε τους Ίνγκανσον και Ολιβέιρα, είχαν γίνει σωστές μεταγραφικές κινήσεις».

Για τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας στο κομμάτι των μεταγραφών: «Είναι θέμα συνεργασίας μεταξύ τμήματος σκάουτινκ, τεχνικού διευθυντή, προπονητή με την απόφαση να είναι του μεγαλομετόχου. Υπάρχει σειρά ετών παρακολουθήσεων του ποδοσφαιριστή και όχι μόνο μέσα από εφαρμογές, αλλά και ζωντανά. Τον Πρίγιοβιτς, είχα πάει να δω από κοντά, γιατί ήθελα να δω έναν άλλον επιθετικό, αλλά ο Πρίγιοβιτς ήταν επιλογή του Μίχελ με τον Ίβιτς».

Ενώ πρόσθεσε: «Τον Μάτος τον ήξερε ο Μίχελ, ανέφερε το όνομα του και του είπαμε εμείς από το τμήμα σκάουτινγκ, ''πάρτον χθες''».

Ενώ υπογράμμισε: «Το πρώτο που πρέπει να κάνει το κλαμπ είναι να καθορίσει τις θέσεις, έπειτα θα πρέπει να καθορίσει λεπτομέρειες για το τι ζητάει η ομάδα, τους στόχους. Για εμένα ο ΠΑΟΚ πρέπει να διεκδικεί το πρωτάθλημα και όταν ξεκινάς από εκεί πρέπει να ανεβάζεις τον πήχη. Έχουν περάσει πολλοί παίκτες από τον ΠΑΟΚ που δεν είναι για τον ΠΑΟΚ».

Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου: «Εγώ προσωπικά έχω σε μεγάλη εκτίμηση τον Λουτσέσκου, εκτός από το ότι είναι ο καλύτερος προπονητής της ιστορίας του Συλλόγου, κάνει και εξαιρετική δουλειά. Για να κάνεις ένα καλό ''φαγητό'' , πρέπει και τα υλικά σου να είναι καλά».

Ενώ για τις περιπτώσεις νεαρών παικτών, σημείωσε: «Τζόλης, εισήγηση δική μου να τον δει ο προπονητής, ο ΠΑΟΚ πήρε 11 εκατομμύρια. Γιαννούλης, προσωπική επιλογή από τον Βατανιακό με 20.000 ευρώ επί προεδρίας Ζήση Βρύζα, ο ΠΑΟΚ πήρε 9 εκατομμύρια. Τα παιδιά που υπάρχουν τώρα, όπως Κωνσταντέλιας και Τζίμας, έχουν μεγάλο ταβάνι. Όταν εγώ σαν ΠΑΟΚ διεκδικώ το πρωτάθλημα , δεν μπορώ να στηρίζομαι σε αυτά τα παιδιά και να περιμένω να μου βγάλουν το φίδι από την τρύπα , πρέπει να έχουν δίπλα τους αντίστοιχους μεγάλους παίκτες και να εξελιχθούν μέσα από αυτούς».

Για τον ίδιο υπογράμμισε: «Εδώ και ενάμισι χρόνο δεν έχω καμία συμμετοχή , το καλοκαίρι αυτό για εμένα είναι στενάχωρο γιατί η ομάδα δεν πέτυχε τους στόχους. Δεν είναι τυχαίο το σύνθημα ''πονάνε τα μυαλά μας'', πιστεύω ότι δεν θα έχω καλό καλοκαίρι φέτος»

Ενώ ειδική μνεία έκανε στον Ιβάν Σαββίδη: «Θέλω να σκεφτείτε ποιοι ήταν οι προηγούμενοι πρόεδροι που πέρασαν από τον ΠΑΟΚ και ποιος ο Σαββίδης, για εμένα είναι Θείο δώρο», είπε ο Γιώργος Κωστίκος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τόμπσον η Νο1 επιλογή Μπαρτζώκα - Μάχη με Αρμάνι για Νέιπιρ - Έκπληξη στο Λιμάνι με Λούντμπεργκ (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags