Facebook Pixel Ολυμπιακός: "10αρι παγκόσμιας κλάσης για Ολυμπιακό - Συμβόλαιο 3 εκατ. - Σαν τον… Γκάλη μόλις μπει στο γήπεδο"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-02 19:08:00

"10αρι παγκόσμιας κλάσης για Ολυμπιακό - Συμβόλαιο 3 εκατ. - Σαν τον… Γκάλη μόλις μπει στο γήπεδο"!

του Γιώργου Κτενά

"Παίζει και στα άκρα και ψευροεννιάρη. Φέτος όμω δεν μπόρεσε..."! Μία μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση στην Ευρώπη φαίνεται πως "γλυκοκοιτάζουν" στο Λιμάνι, σύμφωνα με όσα γράφουν στη Γαλλία. Διαβάστε τι ισχύει στο Sportdog.gr...

Ολυμπιακός: Ένα όνομα-έκπληξη βρέθηκε στο ρεπορτάζ των Ερυθρόλευκων, μάλιστα μέσω της πολύ έγκυρης γαλλικής εφημερίδας Equipe, που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το μέγεθος της ως Μέσο αλλά και το εκτόπισμα που έχει.

Τι γράφει το ρεπορτάζ τής Equipe για τον Ολυμπιακό; Ότι είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Ντμίτρι Παγέτ! Πρόκειται για παίκτη-θρύλο της Μαρσέιγ, έναν ποδοσφαιριστή που έχει συνδέσει το όνομά του με τον γαλλικό σύλλογο, που στα 36 του χρόνια φαίνεται ότι δεν θα συνεχίσει στην ομάδα αλλά, παράλληλα, δεν έχει σκοπό να κρεμάσει και τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια

Ο δημοσιογράφος Μιχάλης Σινάκος, που γνωρίζει όσο ελάχιστοι στην Ελλάδα το γαλλικό ποδόσφαιρο, σχολίασε την είδηση στο sportdog, προκειμένου να κατανοήσουμε καλύτερα την πληροφορία από τη Γαλλία.

"Πέρσι κορυφαίος, φέτος ρεζέρβα - Παγκόσμιος παίκτης - Για αυτό δεν έπαιζε φέτος"

"Για παρέα στον Βαλμπουενά θα έρθει; Φέτος ήταν ρεζέρβα, πέρσι ήταν κορυφαίος. Αλλά φέτος έπαιξε επιθετικό ποδόσφαιρο ο προπονητής, με τρέξιμο, πίεσης κ.λπ. και δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει", ανέφερε στο αρχικό σχόλιο και πρόσθεσε:

"Τεχνικά είναι παγκόσμιος παίκτης, αποθεώνεται από όλο το γήπεδο όταν μπαίνει μέσα, αλλά δεν ξέρω αν θέλει να συνεχίσει για έναν ακόμα χρόνο στη Μαρσέιγ".

 

"Εκεί μπορεί να παίξει - 2-3 εκατ. ευρώ συμβόλαιο - Δύσκολα θα βρει αγωνιστικό κίνητρο"

Ποια είναι η καλή του θέση;

"Δεν είναι εξτρέμ, είναι πιο πολύ 10άρι, αλλά παίζει και στα άκρα και ψευροεννιάρη. Αλλά φέτος έχει σταματήσει να έχει χρόνο συμμετοχής".

Βλέπεις να παιζει για καιρό ακόμα μπάλα;

"Φεύγει ο προπονητής που ήταν σε κοντρίτσα, και ίσως δίνει μια ευκαιρία στον εαυτό του για να παίξει μια ακόμα χρόνια. Αλλά είναι σημαία εκεί, είναι σαν να μπαίνει ο Γκάλης, βρίσκονται στο πόδι όλοι. Πέρσι, βέβαια, είχε κάνει ανεπανάληπτη σεζόν. Εκτός αν γίνει κάτι με τον Ολυμπιακό μέσω Βαλμπουενά. Αλλά εδώ ο Ολυμπιακός δεν θα κρατήσει τον 38χρονο Βαλμπουενά, τον 36χρονο Πογέτ θα πάρει;".

Πόσα χρήματα λαμβάνει ετησίως;

"Έχει σίγουρα 2-3 εκατ. είναι το συμβόλαιό του, ίσως και παραπάνω. Αν έρθει στην Ελλάδα, πάντως, θα είναι για να ευχαριστηθεί το ποδόσφαιρο, δύσκολα θα βρει κάποιο αγωνιστικό κίνητρο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το απόφασισαν για Σωκράτη, Βαλμπουενά, ανατροπή με Ελ Αραμπί - Γερεμέγιεφ αντί Κουλούρης στον ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags