Facebook Pixel Καρίμ Μπενζεμά: Τέλος εποχής: Αποχωρεί από την Ρεάλ Μαδρίτης ο Μπενζεμά! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-04 13:22:00

Τέλος εποχής: Αποχωρεί από την Ρεάλ Μαδρίτης ο Μπενζεμά! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Οριστικά παρελθόν από την "βασίλισσα" αποτελεί πλέον ο σπουδαίος Γάλλος επιθετικός.

Με ανακοίνωσή της η Ρεάλ γνωστοποίησε ότι ο Καρίμ Μπενζεμά αποχωρεί από την ομάδα μετά από 14 χρόνια γεμάτα τίτλους!

«Η Ρεάλ Μαδρίτης και ο αρχηγός μας Καρίμ Μπενζεμά συμφώνησαν να βάλουν ένα τέλος στη λαμπρή και αξέχαστη πορεία. Ο σύλλογός μας Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να δείξει την ευγνωμοσύνη του και όλη του τη στοργή για αυτόν που είναι ήδη ένας από τους μεγαλύτερους θρύλους μας», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση της "βασίλισσας".

 

Ο Μπενζεμά εντάχθηκε στη Ρεάλ το καλοκαίρι του 2009, σε ηλικία 21 ετών και με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να δίνει στη Λιόν 35 εκατ. ευρώ για να τον εντάξει στο ρόστερ των Μαδριλένων, ενώ έκτοτε ο Γάλλος επιθετικός πραγματοποίησε 647 εμφανίσεις (5ος σε συμμετοχές στην ιστορία της), σημειώνοντας 353 γκολ και μοιράζοντας 165 ασίστ!

 

Με την φανέλα της "βασίλισσας" ο Γάλλος άσος πανηγύρισε όλα αυτά τα χρόνια 25 τρόπαια (5 Champions League, 5 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, 4 πρωταθλήματα, 4 ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ, 3 Κύπελλα Ισπανίας και 4 ισπανικά Σούπερ Καπ)!

Πλέον, ο πιθανότερος επόμενος σταθμός στην καριέρα του 35χρονου είναι η Σαουδική Αραβία, λόγω της αστρονομικής πρότασης που έχει στα χέρια του από ομάδα της χώρας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags