Facebook Pixel Σωκράτης Διούδης: Παραμένει στο εξωτερικό ο Διούδης - Που υπέγραψε!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-05 20:53:00

Παραμένει στο εξωτερικό ο Διούδης - Πού υπέγραψε!

Sportdog Team
Παραμένει στο εξωτερικό ο Διούδης - Πού υπέγραψε!

Ο Σωκράτης Διούδης υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη Ζαγκλέμπιε Λούμπιν.

Ο Σωκράτης Διούδης βρέθηκε στην Πολωνία και τη Ζαγκλέμπιε Λούμπιν τον περασμένο Ιανουάριο και η παρουσία του ήταν τέτοια που έκανε την ομάδα του να του προτείνει νέο συμβόλαιο το οποίο και το αποδέχθηκε.

Ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού μέτρησε 14 συμμετοχές στη Ζαγκλέμπιε κρατώντας σε πέντε αγώνες ανέπαφη την εστία του. Η Πολωνική ομάδα έδωσε νέο συμβόλαιο στον Διούδη ο οποίος, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα Μέσα της Πολωνίας, είπε το «ναι».

 

Οι υπόλοιποι Έλληνες στην Πολωνία

Το πρωτάθλημα Πολωνίας έγινε, τα τελευταία χρόνια, προορισμός αρκετών Ελλήνων ποδοσφαιριστών. Οι Στράτος Σβάρνας και Γιάννης Παπανικολάου ολοκλήρωσαν τη σεζόν αγωνιζόμενοι στην Ράκοβ Τσεστόχοβα, ο Δημήτρης Σταυρόπουλος ήταν στην Βάρτα Πόζναν, ενώ οι Κώστας Τριανταφυλλόπουλος και Λεονάρντο Κούτρης αγωνίστηκαν στην Πόγκον. Οι Στέφανος Καπίνο και Γιάννης Μασούρας αγωνίστηκαν αλλά προσφάτως αποδεσμεύτηκαν από την Μίετζ Λέγκνιτσα. Ο Αλέξανδρος Κατράνης ήταν στην Πιάστ Γκλίβιτσε και ο Χρήστος Δώνης στην Ραντόμιακ Ράντομ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκινητικό μήνυμα Παναθηναϊκού για τον Γιώργο Γεωργίου - Οι επισκέψεις στο ΟΑΚΑ, ο γιός του και το... ροκ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags