Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Κλείδωσαν" για τον Ολυμπιακό όλοι οι υποψήφιοι αντίπαλοι στον γ’ προκριματικό του Europa - Παίζει ρόλο και ο ΠΑΟ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-04 22:01:00

"Κλείδωσαν" για τον Ολυμπιακό όλοι οι υποψήφιοι αντίπαλοι στον γ’ προκριματικό του Europa - Παίζει ρόλο και ο ΠΑΟ!

Sportdog Team
"Κλείδωσαν" για τον Ολυμπιακό όλοι οι υποψήφιοι αντίπαλοι στον γ’ προκριματικό του Europa - Παίζει ρόλο και ο ΠΑΟ!

Η ολοκλήρωση του βελγικού πρωταθλήματος "σφράγισε" οριστικά τις ομάδες που θα μπουν στην κλήρωση ώστε να προκύψει ο αντίπαλος των Ερυθρολεύκων.

Ο Ολυμπιακός έμαθε οριστικά όλους τους υποψήφιους αντιπάλους του στον γ' προκριματικό γύρο του Europa League.

Με την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Αντβέρπ στο Βέλγιο και την Γκενκ να τερματίζει 2η, υπάρχουν τρεις ομάδες, η μία εκ των οποίων θα  βρεθεί στον δρόμο του Ολυμπιακού. Πρόκειται για τις Σερβέτ, Γκενκ και Ντνίπρο.



Ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται στο γκρουπ των ισχυρών της κλήρωσης μαζί με τη Σλάβια Πράγας από την Τσεχία, ενώ στο γκρουπ των ανίσχυρων θα βρίσκονται οι ομάδες από Βέλγιο, Ουκρανία, Ελλάδα και Ελβετία, οι οποίες θα αποκλειστούν από τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Στην κληρωτίδα θα μπουν ζευγάρια με μπαλάκια και όχι μεμονωμένα με συλλόγους και αυτομάτως, αφού ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός (σ.σ. σε περίπτωση που αποκλειστεί από Ντνίπρο ή Γκενκ στον β' προκριματικό του Champions League). δεν μπορούν να τεθούν αντιμέτωποι σε πιθανή διασταύρωση, τότε ο αντίπαλος των Πειραιωτών θα προκύψει από τα υπόλοιπα ζευγάρια, πλην αυτό του «τριφυλλιού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξωπραγματικό συμβόλαιο σε Κορδόν - Έφερε Μιγιάτοβιτς με τζετ ο Μαρινάκης - Τζάμπα από τον Άρη σε ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags