Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Βρήκε προπονητή ο Ολυμπιακός, δεν έχουν συνεργαστεί ξανά με Κορδόν - Νέα αποχώρηση βόμβα στον ΠΑΟ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-04 22:11:00

Βρήκε προπονητή ο Ολυμπιακός, δεν έχουν συνεργαστεί ξανά με Κορδόν - Νέα αποχώρηση βόμβα στον ΠΑΟ!

Οι Μιχείες
Βρήκε προπονητή ο Ολυμπιακός, δεν έχουν συνεργαστεί ξανά με Κορδόν - Νέα αποχώρηση βόμβα στον ΠΑΟ!

Ο «εκλεκτός» του Ισπανού και ο επόμενος μετά τον Κουρμπέλη. Δύο ηχηρές αποκαλύψεις στο Sportdog.gr που θα αλλάξουν το καλοκαίρι των δύο «αιώνιων»!

Ο "Ευαγγελιστής" επιστρέφει έχοντας 2 "καυτά" παρασκήνια, ενα για Ολυμπιακό και ένα για Παναθηναϊκό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: από την Ισπανία διαρρέει πως αυτή την εβδομάδα που αρχίζει θα έχει νέο προπονητή! Για την ακρίβεια πως ο Αντόνιο Κορδόν τον έχει... βρει και το θέμα θα κλείσει.

Όνομα δεν έμαθα αλλά μια σημαντική λεπτομέρεια: πως ο νέος προπονητής των "ερυθρόλευκων" και εκλεκτός του Ισπανού τεχνικού διευθυντή, δεν θα έχει συνεργαστεί ξανά μαζί του στο παρελθόν!! Τουλάχιστον στην Ευρώπη...

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: υπάρχει σοβαρή πιθανότητα μέσα στον επόμενο μήνα να προκύψει αποχώρηση/παραχώρηση κι άλλου - μετά τον Κουρμπέλη - βασικού παίκτη του. Εννοείται που έχει συμβόλαιο με τους "πράσινους" για την νέα σεζόν.

Εξ ου και το όψιμο ενδιαφέρον απο πλευράς ΠΑΟ για Έλληνα ποδοσφαιριστή της ίδιας θέσης, ώστε να είναι έτοιμοι στην περίπτωση που προκύψει ανάγκη αντικατάστασης. Η θέση και τα ονόματα - και των δυο - πάντως θα... προκαλέσουν ισχυρές εκπλήξεις!!

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξωπραγματικό συμβόλαιο σε Κορδόν - Έφερε Μιγιάτοβιτς με τζετ ο Μαρινάκης - Τζάμπα από τον Άρη σε ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags