Facebook Pixel Βασιλιάδες πανάμπαλοι: Αν ποτέ αισθανθείς άχρηστος στην ζωή σου, δες τι έκαναν οι οπαδοί της Σεβίλλης…
| 2023-06-05 09:56:00

Βασιλιάδες πανάμπαλοι: Αν ποτέ αισθανθείς άχρηστος στην ζωή σου, δες τι έκαναν οι οπαδοί της Σεβίλλης…

Sportdog Team
Βασιλιάδες πανάμπαλοι: Αν ποτέ αισθανθείς άχρηστος στην ζωή σου, δες τι έκαναν οι οπαδοί της Σεβίλλης…

Δυστυχώς, υπάρχουν αυτές οι στιγμές. «Θεέ μου, τι μαλακία έκανα;». Θέλεις να ανοίξει η γη να σε καταπιεί. Μακάρι να μπορούσες να γυρίσεις τον χρόνο πίσω. Καταφέρνεις να το ξεχάσεις για λίγο, όμως μάταια, έρχονται οι φίλοι να σου θυμίσουν ότι γελάει ο κόσμος μαζί σου.

Ευτυχώς, μπορείς να νιώσεις καλά. Είσαι ασήμαντος, ένα τίποτα, ένα ξυπόλυτο μηδενικό μπροστά στους κορυφαίους fans του κόσμου. Προφανώς, τους Ισπανούς. Όχι για το πάθος που βγάζουν, καμία σχέση. Άλλωστε, για να μπορέσεις να βοηθήσεις την ομάδα σου, πρέπει πρώτα να καταφέρεις να βρεθείς στις κερκίδες του γηπέδου. Και αυτό δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζεις.

Δεν έχουν περάσει οι μέρες, οι πανηγυρισμοί καλά κρατούν. Η Σεβίλλη σήκωσε το 7ο Europa League κόντρα στην Ρόμα του Μουρίνιο, έκανε το 7×7 στους τελικούς, είναι η Βασίλισσα της διοργάνωσης και πολλά άλλα. Οι Ανδαλουσιάνοι το έκαναν αυτό έχοντας για 12ο παίκτη τον διαιτητή που δεν έδωσε μαρς-πέναλτι για χέρι στους Ιταλούς και ακόμα και αν διαφωνείς με αυτό, ένα πράγμα είναι σίγουρο: 12ος παίκτης δεν ήταν ο κόσμος τους.

Η συνέχεια ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags