Facebook Pixel Ποδόσφαιρο: Σοκ: Γνωστός άσος προσπάθησε να στραγγαλίσει τη 15χρονη αδερφή του - Παίκτης του Πέδρο Μαρτίνς!
| 2023-06-05 21:24:00

Σοκ: Γνωστός άσος προσπάθησε να στραγγαλίσει τη 15χρονη αδερφή του - Παίκτης του Πέδρο Μαρτίνς!

Sportdog Team

Απίστευτο περιστατικό, που οδήγησε στη σύλληψη του ποδοσφαιριστή και προκάλεσε "παγωμάρα" στην ομάδα του. Κάνει τον γύρο του κόσμου η είδηση.

Μία απίστευτη είδηση κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα ειδησεογραφικά πρακτορεία και κάνει λόγο για σύλληψη του Ισάκ κόντα στο Παρίσι.

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, ο Αλγερινός ποδοσφαιριστής επιτέθηκε στη 15χρονη αδερφή του μετά από έντονο καυγά και προσπάθησε να τη στραγγαλίσει!

Για την ώρα δεν έχει γίνει καταγγελία από την αδερφή του, αλλά έχει αρχίσει έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το περιστατικό, με την εισαγγελία των Βερσαλιών να έχει 48 ώρες στη διάθεσή της για να δει πώς θα κινηθεί και τον Μπελφοντίλ να βρίσκεται προς το παρόν υπό κράτηση.

Ο Μπελφοντίλ αγωνίζεται στην Αλ Γκαράφα υπό τις οδηγίες του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, ενώ στο παρελθόν είχε συνδεθεί μεταγραφικά με τους Πειραιώτες, δίχως ωστόσο να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορυφαίο όνομα για αντι-Μπακαμπού, μεγάλο μπάτζετ Μαρινάκη σε Κορδόν - 20χρονος φορ από Γουινέα (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags