Facebook Pixel Ολυμπιακός - Σεντρίκ Μπακαμπού: Κορυφαίο όνομα για αντι-Μπακαμπού, μεγάλο μπάτζετ Μαρινάκη σε Κορδόν - 20χρονος φορ από Γουινέα (Vid)
| 2023-06-05 10:00:00

Κορυφαίο όνομα για αντι-Μπακαμπού, μεγάλο μπάτζετ Μαρινάκη σε Κορδόν - 20χρονος φορ από Γουινέα (Vid)

του Παναγιώτη Νικολάου

Η ανατροπή με Ελ Αραμπί και ο διάδοχος του Γάλλου στράικερ! Στο Λιμάνι δεν θέλουν να χάσουν καθόλου χρόνο και ήδη βγήκαν στην αγορά για να βρουν τον βασικό τους επιθετικό για την επόμενη σεζόν. Τι συμβαίνει με τον Μαροκινό και ποιος είναι ο νεαρός που θα δώσει έξτρα λύσεις στη γραμμή κρούσης...
 

Η διαφαινόμενη αποχώρηση του Σεντρίκ Μπακαμπού δημιουργεί ένα πολύ κρίσιμο μεταγραφικό "πρέπει" στον Ολυμπιακό, αφού οι Ερυθρόλευκοι καλούνται να βγουν στην αγορά για να καταλήξουν στον αντικαταστάτη του πρώτου τους σκόρερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αναζήτηση έχει ήδη ξεκινήσει δίχως καν οι Πειραιώτες να περιμένουν το νέο προπονητή. Προφανώς και ο κόουτς -όποιος κι αν είναι τελικά ο εκλεκτός- θα έχει λόγο στην τελική απόφαση, πρώτα όμως ο Αντόνιο Κορδόν θα πρέπει να του παρουσιάσει περιπτώσεις υποψήφιων μεταγραφικών στόχων.



Όπως καταλαβαίνει κανείς, για τον αντικαταστάτη του Μπακαμπού πρέπει να επενδυθεί ένα σημαντικό κομμάτι του μεταγραφικού μπάτζετ, καθώς δεν είναι εύκολο να καλυφθεί το κενό ενός επιθετικού που σκόραρε 18 γκολ στο Πρωτάθλημα. Γι' αυτό οι διοικούντες του Ολυμπιακού σκοπεύουν να "χτυπήσουν" μεγάλα ονόματα, προσφέροντας συμβόλαιο με υψηλές αποδοχές. Μην εκπλαγείτε αν στα ρεπορτάζ εμφανιστούν επιθετικοί που θα φαντάζουν... πολυτέλεια για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ωστόσο, μέχρι να βρεθεί ο αντι-Μπακαμπού, οι Ερυθρόλευκοι οφείλουν να προχωρήσουν τον αγωνιστικό σχεδιασμό προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη στα ευρωπαϊκά προκριματικά του Αυγούστου. Για να συμβεί αυτό, φαίνεται πως ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί θα παραμείνει στο Λιμάνι (όπως σας αποκάλυψε ο Ευάγγελος Μίχος προ ημερών στο Sportdog.gr) και ο Χασάν θα κρατήσει τη θέση του στο ρόστερ μετά την επιστροφή από δανεισμό (σ.σ. τουλάχιστον μέχρι τα προκριματικά). Πρόκειται άλλωστε για δύο επιθετικούς που γνωρίζουν καλά την ομάδα και δεν χρειάζονται χρόνο προσαρμογής, ενώ δεν θα ήταν... σοφό να αδειάσει εντελώς η επιθετική γραμμή της ομάδας και οι Ερυθρόλευκοι να βρεθούν στη δύσκολη θέση του να ψάχνουν εναγωνίως 2-3 νέους σέντερ φορ ενόψει των προκριματικών.



Παράλληλα, υπάρχει η σκέψη να ενεργοποιηθούν κάποιοι παίκτες από τη β' ομάδα, με τον 20χρονο από τη Γουινέα Αλγκασίμ Μπα να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες, μετά την εξαιρετική σεζόν που έκανε (8 γκολ σε 20 συμμετοχές) στον Ολυμπιακό Β'.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκε προπονητή ο Ολυμπιακός, δεν έχουν συνεργαστεί ξανά με Κορδόν - Νέα αποχώρηση βόμβα στον ΠΑΟ! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags